“NISAM BIRALA SREDSTVA!” Tea Tairović PREVARILA SARADNIKE, otkrila ŠOK detalje sa početka karijere!

 “NISAM BIRALA SREDSTVA!” Tea Tairović PREVARILA SARADNIKE, otkrila ŠOK detalje sa početka karijere!

Tea Tairović, jedna je od trenutno najaktuelnijih i najtraženijih mladih pevačica. Ove godine je doživela pravi uspeh, kada je izbacila novi album, pa ne čudi otkud tolika popularnost.

Dobila je nadimak “kraljica bakšiša“, ali da nije sve med i mleko, prisetila se, te ispričala kroz šta je sve prolazila na početku svoje karijere.

Pre nego što se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, nastupala je sa jednim bendom, a ispričala je kako je uspela da prevari članove tog benda kako da bi nastupala sa njima.

 Ja sam počela da pevam sa jednim bendom iz Novoga Sada i lažno sam im se predstavila. Rekla sam da sam punoletna, da imam pevačkog iskustva, a bila sam maloletna i nisam imala iskustva. Nisam birala sredstva da stignem do svog cilja – istakla je pevačica.

– Imala sam samo želju da stanem na bilo kakvu binu, samo da me neko vidi i da me čuje. Bilo je to traumatično zaista. Nisam imala nikakav repertorar, nisam znala kako da komuniciram sa ljudima, ništa, a želela sam samo da nastupam negde. Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam u njima – prisetila se Tea.