NIKOLA JOKIĆ NAPRAVIO HAOS NA CECINOM NASTUPU: Evo šta mu je folk diva poručila pravo sa bine!

 NIKOLA JOKIĆ NAPRAVIO HAOS NA CECINOM NASTUPU: Evo šta mu je folk diva poručila pravo sa bine!

Foto: ATA Images

Svetlana Ražnatović Ceca je prethodnu noć održala spektakularan nastup u prepunoj Gradskoj kafani u Somboru, a u publici se našao i najbolji košarkaš NBA lige Nikola Jokić. 

Ceca se ludo provodila na bini, ali je sve palo u drugi plan kada je u publici ugledala svog unuka Željka, koji se po prvi put našao na bakinom nastupu. 

– Mnogo je bilo lepo! Ne sećam se kada sam poslednji put bila u Somboru… Morali smo da odložimo zbog nevremena prethodni put, a Bogu hvala sada nas je poslužilo vreme. Skuvala sam se, sva mi je kosa mokra! Ali, imala sam najlepše moguće iznenađenje… Moja snajka, prija i moj menadžer su to sakrili od mene, da će Željko biti na mom koncertu, prvi put… Je l’ tako ljubavi? Je l’ ti bilo lepo, reci? – obratila se Ceca Željku.

– Da, da… – kazao je maleni Željko, koji je potom i otpevao omiljenu pesmu svoje bake – “Beograd”.

– Ma, apsolutno nisam imala pojma! Vidim Bogdanu, ona se smeje, kad vidim i Željka i Danijelu… Presrećna sam bila. Stvarno je bilo neviđeno iznenađenje! Je l’ znaš, baš sam se radovala kad sam te videla… Je l’ znaš ti to? – obratila se folk zvezda unuku.

Ceca je u intervjuu za “Telegraf.rs” otkrila i da nije lično upoznala Nikolu Jokića, ali da joj je drago što je bio na njenom nastupu i što je uspela da mu se obrati sa lepim željama. 

Ceca Ražnatović
Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

– Ne poznajemo se lično. Kao što on zna ko sam ja, tako i ja znam ko je on. (smeh) Nema šanse čovek da ga ne vidi, najviši je! (smeh) Sve vreme se veselio na stolici, uživao u muzici… Imala sam priliku da mu čestitam na osvajanju prstena i da mu poželim sve najbolje – rekla je Ceca za Telegraf.rs.

Cecu je ispričala i kako joj je bilo u Atini, gde je sa ćerkom i sestrom na utakmici bodrila zeta Nemanju Gudelja.

– Sjajno smo se provele! Doduše, kratko smo bile, jedan dan, odgledale utakmicu i super se provele. Anastasija je odmah sa Nemanjom otišla za Španiju, a nas dve smo se vratile za Beograd jer sam ja imala nastupe – rekla je Ceca, a onda otkrila i pojedine detalje intimne ceremonije sklapanja braka između njene ćerke Anastasije i Nemanje Gudelja.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

– Bilo je jako lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno… To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top!

Na pitanje zbog čega su se venčali baš u manastiru Rajinovac, Ceca kaže da je to bila želja mladenaca.