“NIKO JE NIJE OTERAO, SAMA JE OTIŠLA!” Bora progovorio o DETALJIMA OTKAZA: “Urednici odlučuju o svemu!”

 “NIKO JE NIJE OTERAO, SAMA JE OTIŠLA!” Bora progovorio o DETALJIMA OTKAZA: “Urednici odlučuju o svemu!”

U Novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas ugostili smo kontroverznog bivšeg zadrugara i voditelja RED televizije Boru Santanu.

Bora nam je otkrio da li je Milica Kemez, njegova partnerka, dobila zaista otkaz na Red televiziji kako se spekuliše, ili je na odmoru.

– Milica nije dobila otkaz, ona je na odmoru, ima dosta posla u salonu, ja se nadam da će se vratiti na televiziju – rekao je Santana.

Bora nam je u emisiji otkrio i više o njegovom odnosu sa koleginicom Tamarom Galijano, koja je bila u centru skandala kada ju je otac Maje Marinković tužio, a potom se ona pojavila u emisiji kad je on gostovao kako bi pokušala da se pomiri sa njim.

Međutim to nije sve, Tamara je davala i izjave za medije da je navodno ona nova devojka pobednika pete sezone Zadruge, Dejana Dragojevića, što je on oštro demantovao.

U jednoj od emisija na Red televiziji, gde su zajedno vodili jutarnji program, upala je u sukob sa Borom Santanom, jer nije znala da da odgovore kada ju je Bora ispitivao o glavnim gradovima, što je izazvalo provokacije u emisiji, a sad je Santana otkrio detaljnije o odnosu sa koleginicom:

– Mi smo ti koji smo napravili od nule sve, sa urednicima sa celom ekipom, godinu ipo dana, smo se mučili, smišljali koncepte, svađe međusobne, pa trzavice. Pa nerviranja, pa kasniš na posao… Onda kad smo stali na noge, dođe neko, da provocira kolege tu. Možemo, ja ću sačekati trenutak kad ću ja tebe – govorio je Bora.

– E onda beži, gde bežiš čoveče, kad sam rekao svako jutro ćemo imati geografiju, gradove, radićemo Srbiju, granice, sa kim se Srbija graniči, pošto neko ko je školovan to treba da zna, ja ne znam to, neko ko kaže za sebe da je školovan, trebalo bi osnovne stvari da zna. Imala je priliku devojka da se afirmiše još kroz našu ekipu, napravi svoju karijeru, da radi, ako ne uspe, uspe, njoj nisu vrata zatvorena, nju niko nije oterao. Sama je rekla da se tu ne pronalazi, odjednom se ne pronalazi. Ako nađe nešto bolje, ja joj želim svu sreću, ako želi da se vrati, uvek može, ne određujem ja da li će da se vrati, ona je sama otišla, urednica tu postoji, oni to odlučuju – rekao je Santana u emisiji “Između dve vatre”.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “MILICA NIJE DOBILA OTKAZ” Bora Santana progovorio o RASKIDU sa njom “Videla je SVE PORUKE”