NIKADA MU NEĆE OPROSTITI – Zvezdanova BIVŠA ŽENA biće VANREDNO UBAČENA u Zadrugu, a evo šta mu se SPREMA

 NIKADA MU NEĆE OPROSTITI – Zvezdanova BIVŠA ŽENA biće VANREDNO UBAČENA u Zadrugu, a evo šta mu se SPREMA

Željko Mitrović,  direktor i vlasnik Pink televizije, danas je putem Instagram objave otkrio da će se u “Zadrugu” ovog vikenda useliti Ana Kovačević, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića.

– Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi! Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića – poručio je Željko Mitrović.

Ana se sinoć uključila u emisiju “Pitam za druga”, koju su vodile voditeljke Sanja Stanković i Ana Radulović, gde je pričala o javnoj prevari koju je doživela.

Međutim, Ana je ostala misteriozna kad su joj voditeljke postavile pitanje o njenom životu sa Slavnićem, a nakon Željkove objave je jasno da je ovu priču ostavila za “Zadrugu”.

– Kakav je tvoj život bio sa njim? – pitala je Sanja.

– Ne bih da se uvredite, ali više ne bih da pričam na tu temu, biće prilike. Izašla sam u susret vama i “Premijeri”, ali sada da pričamo kakav je moj život bio sa Zvezdanom… Ja tvrdim da ćete to čuti, samo ne sada – poručila je Ana.

– Ukoliko Zvezdan kad izađe napolje proba da se pomiri sa tobom, da li postoji šansa da mu oprostiš? – pitala je Ana Radulović.

– Nikada – bila je izričita Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću