NIKAD VIĐENA SLIKA MESARA I NJEGOVE ŽENE Evo ko je supruga jednog od najbrutalnijeg pripadnika klana Velje Nevolje (FOTO)

 NIKAD VIĐENA SLIKA MESARA I NJEGOVE ŽENE Evo ko je supruga jednog od najbrutalnijeg pripadnika klana Velje Nevolje (FOTO)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović/Društvene mreže

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića jednog od vođe klana koji se krio iza navijačke grupe “Iz principa”, a kojem se u Specijalnom sudu sudi za najteža krivična dela, poslednjih dana podigla je buru u javnosti svojim ponašanjem na suđenju veka.

Ono što se sigurno zna je da se protiv nje vodi se istraga zbog sumnje da je prala novac klanu Velje Nevolje.

Javnost je prvi put mogla da vidi njene fotografije kada je policija bila u njihovoj porodičnoj kući, ali tada je bila zamaskirana. Zato je sve ostavilo u šoku to što je ove nedelje Miljkovićka čak u dva navrata došla na suđenje svom suprugu, a ono što je privuklo pažnju bile su njene reakcije na iskaze kuma njenog muža Nikole Spasojevića tokom kojih je opisivao brutalna ubistva u kojima je navodno učestvovao.

Naime, ona se jedva suzdržavala da se ne smeje, a mediji su prenosili da je na drugom pojavljivanju obukla crno – belu kombinaciju kako bi poslala tajnu poruku svom suprugu. 

Ovo je do sada neviđena fotografija Tanje i Marka.

Foto: Društvene mreže

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *