“NIKAD SEBI NEĆU OPROSTITI DALILU!” Dejan Dragojević najiskreniji: “MAJKA ĆE MI IZABRATI SLEDEĆU ŽENU”

 “NIKAD SEBI NEĆU OPROSTITI DALILU!” Dejan Dragojević najiskreniji: “MAJKA ĆE MI IZABRATI SLEDEĆU ŽENU”

Pobednik “Zadruge 5” kaje se što je zbog bivše žene Dalile okrenuo leđa svojoj porodici i tvrdi da nikad više neće ponoviti tu grešku. Zato će se ubuduće oko svega konsultovati sa najmilijima, pa čak i kada je u pitanju njegov ljubavni život.

  • Ne planiram uskoro da se ženim, ali kada budem odlučio, tražiću blagoslov majke Biljane. Sve što ubuduće budem radio biće u dogovoru sa mojom porodicom. Do sada im nisam tražio nikakve savete i eto kako je sve ispalo. Ja sam mamin sin, pa će mi upravo ona izabrati sledeću ženu koju ću odvesti pred oltar – priča Dragojević na početku razgovora za Hit i dodaje da nikada sebi neće oprostiti što zbog Dalile pet godina nije pričao sa majkom:

  • Najteže mi je bilo kada sam shvatio da sam okrenuo leđa porodici zbog nekoga ko to ne zaslužuje. Ceo život ću se kajati što zbog Dalile nisam pričao sa najbližima. Znam da za to nikada neću moći da im se iskupim, ali daću sve od sebe. Voleo bih da sada sa svojima odem na more, toga sam se baš uželeo, i da se lepo odmorimo i ispričamo. Kao nekada kada sam bio mali…

Dejan je odrastao u Veterniku sa ocem Goranom, majkom Biljanom, bratom Davidom i sestrom Suzanom. Bio je najmlađe dete, pa su ga svi razmazili.

  • Morali su sve želje da mi ispunjavaju. David je stariji od mene sedam godina, a sestra Suzana deset, pa sam tražio da me svuda vode sa sobom, iako ih je to nerviralo. Plakao sam ako nešto nije bilo po mom. Ako mi ne kupe u prodavnici šta ja hoću, odmah krenem da vrištim i da pravim probleme. Čak sam i u vrtiću bio nestašan, nisam hteo da jedem meso “jer se mnogo žvaće”. Nisam hteo ni kuvana jela, ma stalno sam nešto izvoljevao. Jedino što sam obožavao bila je pavlaka sa vegetom, i sada to volim da jedem.

Samo jednom je dobio batine, i to one što se pamte ceo život.

  • Majka me je istukla jer sam pobegao od kuće. Ostavila me je da radim zadatke iz matematike, a ja sam otišao jer sam hteo da se igram sa decom. Tražili su me po celom Veterniku. Kada su me našli, dobio sam batine i bio sam kažnjen. Posle toga nikad nisam ponovio istu grešku, ali pravio sam druge gluposti. Svakog dana sam se penjao na drveće. Jednom sam sa drveta skočio na kapiju koja je imala oštrice po sebi. Rasekao sam se kod oka, mislio sam da mi je ispalo! Imao sam 12 godina i od tog pada mi je ostao ožiljak za ceo život – priseća se naš sagovornik.
  • Po udžbenicima sam šarao, crtao ljudima brkove, ma sve mi je bilo preče od knjige. Tek pred kraj godine bih počinjao da učim i dobijao sam dobre ocene. Uvek sam bio dobar ili vrlodobar, ali sam imao i mnogo izostanaka jer sam bežao sa časova. Dešavalo se da pobegnem, pa onda izmislim da sam bolestan kako bi mi roditelji opravdali. U školi se nikad nisam nametao, ali bio sam primećen jer sam bio lep, duhovit i šarmantan. Tako je bilo u osnovnoj, ali i kasnije u srednjoj saobraćajnoj školi.

Kada je krenuo u srednju školu, otac Goran i majka Biljana su se razveli, što je dosta uticalo na njega.

  • Bilo mi je jako teško, ali pokušao sam da ih razumem. Ne ide da dve osobe žive zajedno ako vide da im se putevi razilaze. Nikada se nisu svađali pred nama decom, tako da me je iznenadilo kada su se rastali. Iz njihovog primera sam shvatio da je bolje dobar razvod nego loš brak. Posle njihovog razvoda, imao sam bolju komunikaciju sa ocem nego ranije. Dok je bio sa mamom, uglavnom je ceo dan bio za kompjuterom. Posle razvoda sam odlazio kod njega u blizini Veternika i provodili smo lepo i kvalitetno vreme. Drago mi je što su mama i tata danas u odličnim odnosima, čak su zajedno dolazili i u “Zadrugu” za Novu godinu. Na neki čudan način, ova ludnica sa mnom u rijalitiju doprinela je da se svi kao porodica zbližimo.

Zvanični spisak učesnika Zadruge 6