“NIKAD SE NE BIH ŠETALA GOLA KAO MIA BORISAVLJEVIĆ!” Novi estradni rat na pomolu? Edita potkačila koleginicu

 “NIKAD SE NE BIH ŠETALA GOLA KAO MIA BORISAVLJEVIĆ!” Novi estradni rat na pomolu? Edita potkačila koleginicu

Pevačica Edita Aradinović više puta do sada je iznenadila promenom svog izgleda. Edita se ovog puta pojavila u javnosti potpuno neprepoznatljiva, a odmah su krenule spekulacije da je imala estetske zahvate.

– Menjam sebe kao godišnja doba, u zavisnosti kako se osećam. Trenutno se osećam baš ovako kako sam se obukla, a i inače sve radim po osećaju, pa tako i menjam imidž – misteriozno poručuje Edita koja ne želi ni da potvrdi, ali ni da demantuje koje je tačno estetske intervencije imala na licu.

– Nisam nikada menjala izgled zbog loših ljubavnih veza. Prevazišla sam to, pa i ne razmišljam više na takav način. Sada sam se prisetila da jesam bila takva žena, ali to pre otprilike šest godina. Tada sam imala takve faze. Sada su promene više moj hir i moje “glupiranje”, nazovimo to tako – ističe pevačica i dodaje:

– Nikada nisam imala šeme. Ne jer sam najmoralnija i najpoštenija osoba na svetu, već se zaista nije zadesilo. Volim duge veze i ispunjava me ljubav. Moram da dobro poznajem osobu koja je pored mene i da znam da mogu da je pozovem jer nije sve u fizičkom kontaktu. Možda mi sada niko neće verovati. Možda se i ovog leta desi neka avantura prvi put, ne bežim od toga, ali više težim ka domu i porodici – napominje Aradinovićeva za “Blic”.

Ona je učestvovala u sinhronizaciji filma “Mala sirena”, te je sada otkrila kako je došlo do te saradnje.

– To je bilo jako simpatično. Dobila sam poziv od Srđana Mobi Dika. Predstavio se, pitao me da li znam čime se bavi i rekao mi da se trenutno radi film “Mala sirena”. Mislila sam da će me pitati za glavnu ulogu i odmah mi je bilo u glavi: “Kako ja sa ovim peskom u glasu da dajem glas Maloj sireni? Pesak mi neće dozvoliti da pevam te visine”. Taman sam krenula: “Srki…”, a on meni kaže: “Znaš Malu sirenu? A je l’ znaš onog galeba? E pa, galeba treba da glumiš” – govori kroz smeh Aradinovićeva i dodaje:.

– Ovo je potpuno drugačiji rad. Drugačiju energiju privlačiš, ovo gledaju deca. Drago mi je da će jedna generacija da odraste uz sećanje da je jedna pevačica pozajmljivala glas galebu iz “Male sirene”. Inače, moj galeb se zove Mirođija i uopšte nije lako pozajmljivati glas. Divim se ljudima koji se bave time. Ovo je, za mojih 30 godina, jedno od najlepših iskustava otkad se bavim ovim poslom – ističe ona.

Edita je otkrila i planove za leto.

– Trebalo je da izbacim album, ali zbog velike tragedije koja se dogodila, nemam ni volju ni želju da završim to. Ostalo mi je jako malo, pa sam se sa timom dogovorila da ovo leto ipak prođe ovako, a da od septembra ponovo prionemo na posao i završimo album. Odmor ne planiram, jer tada je vreme rada za nas pevače. U januaru i februaru ima najmanje posla, pa sam tada iskoristila priliku da radim na albumu i napunim baterije – zaključuje Edita.

Edita se osvrnula na popularne Tiktok izazove, te otkrila šta nikada ne bi uradila.

– Ne bih se nikada šetala gola. Znam da je Mia Borisavljević za potrebe spota to uradila. Da sam građena kao Mia, pa i da razmislim. Šalim se, ne bih to uradila nikada, a posebno ne zbog nekog Tiktok izazova. Ja to i ne umem da koristim. Pokušala sam da se prilagodim, ali me je drugarica pozvala i rekla: “Nemoj da se ljutiš, ali mnogo si krindž na Tiktoku. Vidim da pokušavaš da budeš duhovita, ali nešto ti ne ide”. Tako da sam ušla tamo i obrisala sve klipove. Možda ću nekada naučiti da ga koristim, ali nešto me i ne zanima, iskreno – rekla je Edita.