“NIJEDNA PREVARENA ŽENA U RIJALITIJU, NE TREBA DA ULAZI!” Ana je napravila ogromnu grešku “Trebalo je da pokupi stvari…”

 “NIJEDNA PREVARENA ŽENA U RIJALITIJU, NE TREBA DA ULAZI!” Ana je napravila ogromnu grešku “Trebalo je da pokupi stvari…”

Tokom emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali Miljana Popović i Lepi Mića, potegla se tema čuvene troje Zadruge 6 – Zvezdana SlavnićaAne Ćurčić i Anđele Đuričić.

Lepi Mića komentarisao je prevarene žene u rijalitiju, pa izneo stav da je supruga Marka Janjuševića Janjuša ispala najpametnija.

– Voleo bih da čujem da li je Ana napravila grešku jer nije postupila kao Ivana, supruga od Ša, pa mu skrenula pažnju na Draganu, pa je otišla kad je bilo sa Tarom. Da li je Ana pogrešila jer nije imala taj razgovor prvo? – pitao je gledalac.

– Teško je porediti, ali slučaji liče jer su ih prevarili javno na televiziji. Svaka prevarena osoba treba da drži do dostojanstva i ponosa i tako dobija simpatije ljudi. Ulazak svake žene prevarene je po meni greška. Janjuševa supruga mi je od svih ispala najveća gospođetina. Ana je trebala da pokupi svoje stvari i ode i da mu objasni sve kad izađe – rekao je Mića.

– Možda žele da se suoče, vrate – rekla je voditeljka.

– Ana je govorila da je ušla da se suoči sa tim uživo i da sa tim dođe do kraja, da zaokruži celu tu priču. Smatram da je opravdano ušla jer su se dogovorili da zaradi za njihove planove, pa je našao novu devojku, a ona je ostala napolju sa problemima. Ona je ušla jer ga je volela – rekla je Miljana.

– Kod njih je prevara nastala u pregršt problema, a Nenad je dao ženi stan, posao – rekao je Mića.

– Mislim da bi manje tenzije bilo da je postupila kao Ivana. Pitao bih Miću, na početku sezone te je Bilal pitao kad ćeš u Sarajevo, da li misliš da je to bila provokacija? – pitao je gledalac.

– Pitano je sa namerom svakako. To što neću tamo to je moja volja i odluka i ja znam zbog čega je. Beograd sam zavoleo svim srcem, tačno sam pola života proveo tamo i pola ovde. Lepo mi je ovde, uživam u Srbiji – rekao je Mića.

BONUS VIDEO ZVEZDAN SLAVNIĆ UZVRAĆA UDARAC! Jedino gostovanje “Anđelu ne volim, a Ana je dobila šta je tražila”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.