NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM: Isplivali jezivi detalji monstruoznog zločina u Šapcu – mračna istina otkrivena tek sad?

 NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM: Isplivali jezivi detalji monstruoznog zločina u Šapcu – mračna istina otkrivena tek sad?

Foto: Društvene mreže

Čovek je saslušan kod tužioca i predloženo je da mu se odredi pritvor.

Šapčanin (33), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju baku prošle godine, a zatim njeno telo zakopao, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu. On je ubio staricu, zatim delo umotao u ćebe i odvezao u selo, gde ju je zakopao.

Kako se saznaje, čovek je saslušan kod tužioca i predloženo je da mu se odredi pritvor.

Staricu zakopao u rupu pored reke

Osumnjičeni je nesrećnu ženu ugušio, a zatim telo umotao u ćebe i stavio u gepek.

– Odvezao se do sela Drenovac i parkirao kola, spustio se do reke. Zatim je izneo nesrećnu ženu iz gepeka i zakopao je u rupu u blizini reke. Osumnjičeni se posle zločina vratio kući. – Navodno, on se potom presvukao i otišao u provod s društvom – navodi izvor.

– Da žene nema, policiji je sutradan nestanak prijavio njen sin, inače, otac osumnjičenog, nakon čega je nestanak prijavio i on.

Ono što je dodatno uznemirujuće jeste da je čovek kontaktirao medije i objavljivao na društvenim mrežama sliku svoje nestale bake, uz apel da se građani jave ukoliko je vide.

Tragična sudbina ubijene žene

– Baba ga je odgajila, jer njegov otac ima njih petoro i to sve sa različitim ženama, pa ga je on živeo s njom. Živela je i žrtvovala se za njega, imali su veliko imanje ali ona je ipak išla svaki dan da prodaje cveće kod tržnog centra – kažu komšije.

Kako se ranije pisalo, čovek je potpisao ugovor o doživotnom staranju, na osnovu kojeg je trebalo da se brine o starici, a zauzvrat da dobije njeno nasledstvo. Za ceo zločin se saznalo navodno kada je njegova supruga prijavila za nasilje. Nakon što je uhapšen, on je sam priznao jezivi zločin! Ubijena starica se skoro godinu dana vodila kao nestala, od jula prošle godine, sve dok nije otkrivena mračna pozadina celog slučaja.