“NIJE RANKU DOŠAO KRAJ, NEGO JE NAŠ RANKO OTIŠAO U RAJ” Skupocena vozila na sahrani Radoševića – misteriozna osoba izazvala bum

 “NIJE RANKU DOŠAO KRAJ, NEGO JE NAŠ RANKO OTIŠAO U RAJ” Skupocena vozila na sahrani Radoševića – misteriozna osoba izazvala bum

Foto: Printscreen Večernje Novosti/Printscreen Vijesti

“Nije Ranku došao kraj, nego je naš Ranko otišao u raj. Voleo si da živiš brzo, najbrže što si mogao”, ovim rečima se od Ranka Radoševića Eskobara na opelu oprostio njegov blizak prijatelj.

Više stotina ljudi, što članova porodice, prijatelja, poznanika danas na groblju u Orlovači ispraća na večni počinak ubijenog Ranka Radoševića. Na sahrani je veliki broj Crnogoraca, koji su na sahranu došli u luksuznim automobilima.

Prema rečima reportera “Blica” sa lica mesta, na groblju u Orlovači nalazi se veliki broj crnogorskih državljana, koji su došli skupocenim automobilima.

Na opelu govor je održao Radoševićev prijatelj koji je naveo da ubijeni 23 godine nije mogao da se pomiri sa smrću bliske osobe (nije otkrivao njen identitet), te da je otišao kao i ona u martu.

– Za ovih 54 godine što si proživeo neko ne bi ni za 100, a najbrže na svetu je brzina svetlosti. Ti si se sada pretvorio u nju i sunčevim zracima nas dodiruješ – rekao je Radoševićev prijatelj.

Nakon toga je krenula povorka ka grobnom mestu gde će Eskobar biti sahranjen.

Podsetimo, Radošević je ubijen 9. marta na pumpi u Rušnju, a zbog njegove likvidacije uhapšeni su Stefan Z. (28) i Luka V. (26), ali i maloletna devojka.

Njih troje je policija prejuče zatekla u štek stanu na Novom Beogradu.

Stan se, prema saznanjima nalazio u prizemlju zgrade, a zgrada i okolina nisu pokriveni kamera. Pretpostavlja se da su izabrali takvu lokaciju kako ne bi bili primećeni, ali i kako bi iz stana u prizmelju mogli lakše da pobegnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *