NIJE PREBOLEO STANIJU! Marko Marković iskreno o RASKIDU sa Majom – razvezao jezik o devojkama koje ga muvaju

 NIJE PREBOLEO STANIJU! Marko Marković iskreno o RASKIDU sa Majom – razvezao jezik o devojkama koje ga muvaju

Foto: Srbija Danas

Darko Tanasijević ušao je na imanje kako bi sa zadrugarima porazgovarao o najaktuelnijim temama u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Marko Marković.

– Moram da pozdravim moje i Staniju. Ona i ja smo se upoznali ovde i smuvali. Ne mogu neki momenti da me ne podsete na nju – rekao je Marko, pa prokomentarisao raskid sa Majom:

– Ako je moje školsko sa papirićem, ona je rekla drugoj osobi da keže meni da smo raskinuli. Ona se dva dana raspitivala kako da raskine. Nismo mi deca za to. Stanija je na primer, jedan ozbiljna i pametna osoba, ona sve rešava oči u oči – rekao je Marko.

– Rano jutros si obavio razgovor sa Milicom? – upitao je Darko.

Marko Marković, Darko Tanasijević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Jesam, Milica je shvatila neke stvari, ja sam njoj rekao da sam emotivno prazan, kao drvo. Ja ne ulazim u odnos zbog priče. Ja Ani nisam davao lažnu nadu, ja nju nisam gledao kao devojku, već kao drugaricu, a ona je to znala. Nije bilo moje da tumačim neke stvari. Ja sam iskren, ne želim vezu, videću šta će vreme pokazati. Anita je razočaranje, pogotovo ono sa Bilalom, a majka malolentog deteta – rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pročitaj još