NIJE POSLAO SAMO SMS! Pre nego što je udavio ćerkicu uradio je OVU stvar – otkriveni NOVI detalji NEZAPAMĆENOG zločina koji je potresao Srbiju

 NIJE POSLAO SAMO SMS! Pre nego što je udavio ćerkicu uradio je OVU stvar – otkriveni NOVI detalji NEZAPAMĆENOG zločina koji je potresao Srbiju

Foto: Facebook/ Printscreen

Vrščanin Marko B. (35), koji je juče popodne u svom stanu udavio dvogodišnju ćerkicu, pa se obesio, nije slao samo SMS, u kojima je najavio ovaj gnusni čin, već je snimio i video, koji je, prema nezvaničnim saznanjima, slao svima, pa i pojedinim portalima.

U tom snimku je objašnjavao kako njegov život više nema smisla, da on ide i da će sa sobom da povede ono što najviše voli.

Snimak je na više brojeva poslao oko 13 časova, a samo sat vremena kasnije policija, koja je po prijavi majke Suzane otišla u stan na Vojničkom trgu, zatekla je stravičan prizor. Marko je ćerkicu udavio u vodi, a potom je izvršio samoubistvo vešanjem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, danas će biti obavljena obdukcija oba tela, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti. Ovom nezapamćenom zločinu prethodili su loši odnosi dvoje supružnika, koji su bili u procesu razvoda.

Komšije kažu da se iz njihovog stana često čula buka i da je Marko tukao Suzanu, zbog čega ga je ona dva puta prijavljivala za nasilje u porodici. Posle drugog porodičnog incidenta, koje se, kako kažu, dogodio pre mesec i po dana, Suzana se sa ćerkicom odselila iz stana u kom su zajedno živeli.

Centar za socijalni rad u Vršcu je, uprkos protivljenju majke, dozvolio da otac viđa dete. Nezvanično, ovo je bilo prvo samostalno viđanje oca i ćerke. Nažalost, i poslednje.

Pročitaj još