NIJE PLATILA 50.000 EVRA – produkcija joj ZAROBILA LIČNA DOKUMENTA! Diskvalifikovana se sastaje sa Mitrovićima – evo šta DALJE

 NIJE PLATILA 50.000 EVRA – produkcija joj ZAROBILA LIČNA DOKUMENTA! Diskvalifikovana se sastaje sa Mitrovićima – evo šta DALJE

Foto: Srbija Danas

Pevačica Irma Serjanić pobegla je iz “Zadruge 5” četiri dana pred superfinale, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje i kazni je zbog kršenja ugovora sa 50.000 evra.

Nisam mogla više psihički da izdržim. Dobila sam napad panike. Osećala sam se jako loše. Hvala televiziji Pink na svemu. Vidimo se uskoro. Hvala, ljudi, na svemu – rekla je Irma tada.

Irma i Dalila
Foto: TV Pink printscreen

Na pitanje da li je platila 50.000 evra Pinku, Irma je rekla:

Nisam još imala razgovor. Još neke stvari su mi tamo ostale. Lična karta recimo, ali ljudi su na odmoru. Treba da obavim razgovor sa čelnicima, ne znam šta mi sleduje i šta će se desiti. S obzirom da sam bila odičan rijaliti igrač i da sa mnogo doprinela, za razliku od mnogih, mislim da ćemo naći zajednički jezik i da će se ti odnosi ispeglati. Sa moje strane nema zle krvi. Ne pljujem tamo gde sam boravila deset meseci, možemo samo da razgovaramo. Najbitnije je da je taj razgovar zasnovan na zrelosti i razumevanju. Mislim da neće biti nikakvih problema – rekla je Irma, a onda otkrila da li bi ušla u sledeću sezonu rijalitija:

Trenutno nema šanse da uđem ponovo, s ovom pameti. Unutra sam prošla mnogo gore nego svi oni zajedno. Bila sam žrtva u narodu, a ja sebe ne smatram žrtvom. Nikad se nisam gledala kroz tu prizmu, ja sam neko ko je temperamentan i borben, ne volim tu ulogu jadnice, ne osećam se komforno u tome. Kada prođete takvo iskustvo, to ne može lako da se zaleči. Morali bi da budu mnogo veliki uslovi, da ne ispadne da se precenjujem, ali za razliku od mnogih drugih, mislim da vredim – rekla je Irma za kanal “Estrada bum”.