NIJE JEDINA: I ova takmičarka “Zadruge” dobila vest o SMRTI OCA! Izveli su je kao i Maju Kovačević

 NIJE JEDINA: I ova takmičarka “Zadruge” dobila vest o SMRTI OCA! Izveli su je kao i Maju Kovačević

Popularnoj zadrugarki Maji Kovačević saopšteno je danas da je njen otac Ivo Kovačević, preminuo u 64. godini u šibeničkoj bolnici.

Nažalost, ovo nije jedina tragedija koja se desila Maji ove godine. Ovog aprila javnost je potresla vest o nestanku Majine sestre, pobednice “Velikog brata” Marijane Seifert.

Maja Kovačević, Ivo Kovačević

Ivo je pre nekoliko nedelja saznao da ima rak pluća, a bolest je brzo dovela do tragičnog ishoda, koji se dogodio sinoć.

Produkcija je izvela Kovačevićevu iz “Zadruge”, kako bi joj saopštili tragične vesti, ali je ubrzo nakon toga vraćena u Belu kuću.

Maja Kovačević, Marijana Seifert

Podsetimo, u “Zadruzi 1” Kija Kockar preživela je gotovo identičnu situaciju kada je u Belu kuću aprila 2018. godine stigla vest o smrti njenog oca Miloša Kockara.

Kija je već prolazila kroz golgotu zbog preljube pred kamerama tadašnjeg supruga Slobodana Radanovića sa Lunom Đogani, ali je izdržala sve i pobedila u pomenutoj sezoni rijalitija.

Kristina Kija Kockar

Kija je takođe privremeno napustila velelepno imanje kako bi prisustvovala očevoj sahrani i bila je na meti medija, ali je sve stoički izdržala.

Brojne su paralele tragičnih događaja koji su zadesili Kockarevu i Kovačeviću. Kako će se Maja izboriti sa svim nedaćama koje su je zadesile i da li će možda i ona trijumfovati na kraju poput Kije ostaje da vidimo.

Kristina Kija Kockar

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.