NEZAPAMĆENA PORODIČNA TRAGEDIJA! Majka otrovala sina antidepresivima, u telu mališana (5) pronađena doza DEVET PUTA VEĆA OD FATALNE

 NEZAPAMĆENA PORODIČNA TRAGEDIJA! Majka otrovala sina antidepresivima, u telu mališana (5) pronađena doza DEVET PUTA VEĆA OD FATALNE

Foto: Profimedia

Majka je proglašena krivom za ubistvo svog petogodišnjeg sina nakon što ga je otrovala antidepresivima.

Кler Skenlon (38) tvrdila je da je njen sin Dilan Skenlon pao niz merdevine i da je “trčao okolo sa psom” samo 20 minuta pre nego što je prijavila da ne reaguje.

Кomšije i članovi porodice pokušali su da ga reanimiraju u kući u Oldhamu, Velika Britanija, ali je, nažalost, proglašen mrtvim u novogodišnjoj noći 2021. Pronađen je sa preko 60 modrica po glavi, licu i telu.

Skenlon je uhapšena i kasnije hospitalizovana po Zakonu o mentalnom zdravlju, gde je bolničkom osoblju priznala: “Ubila sam svog sina”.

Toksikološki izveštaj je zaključio da je imao devet puta više od fatalne granice antidepresiva u svom sistemu.

Foto: Printscreen

Policijske istrage otkrile su veliki broj “ljutih” govornih poruka njenom bivšem partneru Geriju Кinanu, u kojima je rekla da ju je ostavio zbog druge žene dok se ona borila da živi “emotivno, praktično i finansijski” kao samohrana majka.

Tužioci su rekli da je Skenlon bila “veoma ljut i depresivan” nakon raspada veze. U jednoj govornoj poruci rekla je: “Obećavam ti da ga više nećeš videti. Videćeš. Ćao. Idi i uživaj u životu”.

Skenlon je proglašen krivim za ubistvo nakon suđenja u Кraun sudu u Minšul ulici, a presuda će biti izrečena u petak.