NEVEROVATAN PRIZOR NA NEBU IZAZVAO OPŠTU PANIKU: Meteor se pojavio iznenada, leteo munjevitom brzinom – “ovo je kraj sveta” (VIDEO)

 NEVEROVATAN PRIZOR NA NEBU IZAZVAO OPŠTU PANIKU: Meteor se pojavio iznenada, leteo munjevitom brzinom – “ovo je kraj sveta” (VIDEO)

Foto: Tiktok Printscreen/ pedromacks

Pre nekoliko dana se desila pojava koja je izazvala paniku na društvenim mrežama

Kako tvrde korisnici društvene mreže TikTok sinoć je na nebu iznad Irske, Severne Irske i Škotske veliki meteor neverovatne brzine. 

Naime asteriod je preleteo nekoliko gradova uključujući i Dabiln.

@pedromacks Meteor over Northern Ireland 14th Sept 2022 #meteor #shootingstar #astroid #space #sky #fireball #skyatnight #nightsky #aliens #ufo #cool #amazing #shocking ♬ original sound – pedromacks

Asteriod je bio veoma brz i nekoliko sekundi se pojavio na nebu i verovatno dok je prolazio kroz atmosferu izgledao je kao da je poprimio zelenkasti sjaj. 

Da li su snimci autentični teško se može utvrditi, ali je neverovatan prizor koji je snimljen od strane nekoliko različitih korisnika. 

@spiceebag Shooting star/asteroid going over Dublin 😮 #space #asteroid #dublin ♬ original sound – ✨lozzzzz ✨

Različiti korisnici su komentarisali da je ovo kraj sveta, ali bilo je i šaljivih komentara poput da su vanezamljci došli na sahranu kraljice Elizabete.