NESTALI SA TEK ROĐENOM BEBOM! Policija krenula u potragu: Javite se zbog zdravlja bebe, a i vi ukoliko ih vidite (FOTO)

 NESTALI SA TEK ROĐENOM BEBOM! Policija krenula u potragu: Javite se zbog zdravlja bebe, a i vi ukoliko ih vidite (FOTO)

Foto: Profimedia

Policija je pozvala par koji je nestao sa svojim novorođenčetom da “razmišlja o zdravlju svoje bebe” u hitnom apelu da im pomognu u pronalaženju.

Detektivi Metropoliten policije preuzeli su istragu o tome gde se nalaze Кonstans Marten, Mark Gordon i njihovo novorođeno dete, i vrše “hitne istrage” kako bi im ušli u trag.

Majka i beba pripadaju britanskoj aristokratskoj porodici koja je nekada posedovala prostrano seosko imanje i ima veze sa kraljevskom porodicom, kako je ranije ove nedelje otkrio “Independent”.

Marten (35) je unuka Meri Ane Marten, poverenice Britanskog muzeja čija je kuma bila pokojna kraljica majka Viktorija, a koja je nekada bila vlasnica imanja Кričel u Dorsetu. Smatra se da Marten direktno potiče od trećeg i poslednjeg barona Alingtona. Njen otac je bio paž kraljice Elizabete II pre nego što se odrekao svog bogatstva od 115 miliona funti, kada mu je “glas rekao da obrije glavu i preseli se u Australiju”, piše “Dejli mejl”.

Policija je saopštila da se veruje da se ona “vrlo nedavno” porodila, dodajući da “medicinski stručnjaci nisu procenili ni nju ni bebu”.

Par je u početku putovao u vozilu koje je pronađeno pokvareno u blizini raskrsnice u Boltonu 5. januara, nakon čega su bezbedno napustili put i krenuli ka obližnjem mostu Ankor Lejn, saopštile su snage.

Policija Velikog Mančestera pokrenula je istragu o nestalim osobama nakon što je vozilo pronađeno, ali u njemu nije bilo putnika.

Par je poslednji put viđen 7. januara na stanici u Njuhamu, u istočnom Londonu, između 11.45 i 12.30 sati. Detektivi iz policije Eseksa ustanovili da su oni do stanice stigli taksijem. Veruje se da su svoje vozilo ostavili u Boltonu, otputovali u Liverpul, a zatim u Harvič, a potvrđeno je da su ih videli i u Кolčesteru.

Nadzorni detektiv Luis Besford uputio je direktnu molbu paru da stupe u kontakt sa policajcima i rekao da postoji nekoliko policajaca koji “sprovode hitne istrage kako bi pronašli Кonstans, Marka i njihovu bebu”.

– Кonstans i Mark, apelujem direktno na vas, molimo vas da razmislite o zdravlju i dobrobiti vaše bebe i stupite u kontakt sa nama kako bismo mogli da osiguramo da je vaše dete zdravstveno dobro. Sve što želimo je da pomognemo vama i vašoj bebi – rekao je.

Takođe je apelovao na građane koji su videli par da kontaktiraju policiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *