NESTALA JOŠ JEDNA ŽENA! Izašla da prošeta psa, a onda joj se gubi svaki trag: Usledela drama kad je muž dobio poziv – OVO JE PAKAO…

 NESTALA JOŠ JEDNA ŽENA! Izašla da prošeta psa, a onda joj se gubi svaki trag: Usledela drama kad je muž dobio poziv – OVO JE PAKAO…

Foto: Profimedia

Policija je danas saopštila da je “otvorena” u pogledu linija istrage i da veruje da je Buli nestala, a ne da je počinjen bilo kakav zločin.

Nikola Buli, majke dvoje dece, nestala je pre nekoliko dana u Velikoj Britaniji. Njen partner sada poručuje da porodica prolazi kroz pakao i apeluje na policiju da pojača potragu za Nikolom. Partner nestale žene je da njihove dve male ćerke trebaju mamu kući, apelujući na pomoć i ističući da proživljava pakao.

Ova 45-godišnjakinja je poslednji put viđena oko 9.15 ujutro nakon što je sa smeđim španijelom Vilov krenula iz svog doma u Inskipu u Lankaširu. Policija je danas saopštila da je “otvorena” u pogledu linija istrage i da veruje da je Buli nestala, a ne da je počinjen bilo kakav zločin. Ansel je rekao da je proveo ceo dan juče tražeći je.

– Ovo je pakao. Potpuna neverica. Proživljavamo ovo, ali to se ne čini stvarnim. Sve što možemo reći je da moramo da je pronađemo. Imam dve devojčice kojima je potrebna njihova mama. Sada moramo da dobijemo neke dobre vesti, prenosi Mirror.

Ansel je rekao da bi on ili Buli, takođe poznata kao Niki, redovno ostavljali decu od šest i devet godina u lokalnu osnovnu školu, pre nego što bi svog psa izveli u šetnju duž obližnje reke. Ali nakon što je decu ostavio u školu u petak ujutro, dobio je poziv koji ga je upozorio da nešto nije u redu. Ansel je rekao: “Pozvao sam policiju, dobio sam poziv iz škole u ​​vezi sa nekim ko je pronašao telefon moje žene i povodac za pse na klupi”.

– Vodimo decu u školu i vodimo psa tamo dole, bilo mene ili Niki, skoro svaki dan.

Policija Lankašira je tokom vikenda izvršila pretrage koristeći bespilotne letelice i policijske pse, uz podršku vatrogasne i spasilačke službe Lankašira, gorskog spasilačkog tima Bovland Penine i tima za potragu pod vodom na severozapadu.