NEPREPOZNATLJIVA! Ostala upamćena po BLAMU u Parovima, a starleta sada izgleda potpuno drugačije!

 NEPREPOZNATLJIVA! Ostala upamćena po BLAMU u Parovima, a starleta sada izgleda potpuno drugačije!

Foto: Youtube Printscreen/bgfancy

Bivša učesnica “Parova” Kristina Spremo proslavila se zahvaljujući skandalima, a najkontroverzniji su bili tračevi da je ona bila krivac za razvod Adrijane Lime i Marka Jarića.

Međutim, glasine da je rasturila brak slavnog para su sitnica za ono što je usledilo kasnije. U javnosti je nastala prava pomama kada je javno objavljen njen po*no snimak i to bez cenzure.

Naime, iako je tvrdila da sa jednim biznismenom nije nikada bila u bliskim odnosima, doživela je neprijatno iznenađenje u “Parovima” kada je pred svima pušten po*nić koji je ona navodno snimila sa tim biznismenom.

Ovo je Kristinu izbacilo iz koloseka, ali nije nikada demantovala svoje učešće u snimku već je tvrdila da je video montiran odnosno da je snimljen bez njenog znanja.

mladjan-jovanovic,-kristina-spremo
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Nikada nisam ništa demantovala. Ne mogu da pričam nešto bez druge strane priče. Ja ne znam šta je on hteo da postane, da izleči komplekse – kazala je tada Kristina.

Javnost je godinama brujala o ovom snimku, a u poslednje vreme ona je u potpunosti nestala sa scene. Kristina nije mnogo aktivna u javnosti, ali jeste na društvenim mrežama.

Po fotografijama na mrežama se može zaključiti da se potpuno promenila. Posvetila se fitnesu i zdravom životu, te izgleda gotovo neprepoznatljivo. Putuje po svetu i učestvuje u fitnes takmičenjima, a rijaliti prošlost je ostavila daleko iza sebe.