NEPOZNAT MUŠKARAC UPAO U ZADRUGU! Sukobio se sa obezbeđenjem, pa saopštio Caru informaciju iz SPOLJNOG SVETA

 NEPOZNAT MUŠKARAC UPAO U ZADRUGU! Sukobio se sa obezbeđenjem, pa saopštio Caru informaciju iz SPOLJNOG SVETA

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Tokom noći desila se neobična situacija na velelepnom imanju u Šimanovcima. Nepoznat muškarac provalio je u “Zadrugu” i popeo se na zidić u Rajskom vrtu.

Sačekao je da se Filip Car pojavi u vrtu i da porazgovara sa njim. Čelnici produkcije su primetili ovu situaciju pa su ugasili ton, pa se sem Filipovog prepričavanja događaja ne može se saznati šta su njih dvojica pričali.

Filip je bio pod utiskom, pa je odmah otrčao kod zadrugara i prepričao mu kako je protekao susret sa nepoznatim muškarcem i o čemu su razgovarali.

Filip Car
Foto: Instagram prinscreen/heavycur_zadruga1

– Ja sam još pod utiskom, video sam čoveka koji nije odavde. Čovek se popeo na zid u Rajskom vrtu. Idem u wc i vidim da sedi momak na zidu. Života mi moga, ja kao da sam video supermena. Ja se presvukao, uzeo vlažne maramice da idem u wc, hodam ovako i on (viče) “kapo, kapo”. Pogledam, a on na zidu sedi iznad kapije od Rajskog vrta. Kaže “Ej”, a ja ga ne vidim dobro. Ja priđem bliže i on čovek započne priču, kaže da je Emin iz Zenice, ja ga pitam što je došao. On kaže “da tebe vidim, došao sam busem, doći ću i na superfinale”. Ja odmah za nju pitao (Dalilu), on počeo da mi priča za Maju. Ja kažem: “reci mi za nju (Dalilu), da li mi radi nešto iza leđa?”. Pitao sam da li je bilo nešto sa Anđelom, a da mi ne govore. On kaže: “Ne”. Ja i dalje ne verujem da čovek sedi na zidu. Pitao sam ga kako se popeo tu gore. Kaže: “tu obezbeđenje, ja sam levo desno” – prepričavao je Car. 

Detaljnije pogledajte u nastavku: