“NEMA TOG MANASTIRA I BOGA KOJI OVO PRAŠTA, ODLEŽI U ZATVORU”: Šavija besna zbog Karićevog odlaska na Ostrog!

 “NEMA TOG MANASTIRA I BOGA KOJI OVO PRAŠTA, ODLEŽI U ZATVORU”: Šavija besna zbog Karićevog odlaska na Ostrog!

Foto: Srbija Danas

Kao bomba odjeknula je vest da je Stefan Karić fizički napao Natašu Šaviju i kako ona tvrdi, nasrnuo na nju tokom jednog svadbenog veselja zajedničkih prijatelja i tom prilikom joj naneo teške telesne povrede.

Naime, njih dvoje su godinama bili u prijateljskim odnosima, družili su se i izlazili zajedno, a ništa nije ukazivalo na to da će doći do incidenta ovakvih razmera. 

Stefan Karić
Foto: Srbija Danas

Šavija je protiv Stefana podnela krivičnu prijavu nakon čega je on bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici gde je proveo mesec dana. Ako je sudeći po Instagramu i slikama koje Karić objavljuje poslednjih meseci, on se vratio uobičajenim aktivnostima, izlascima, letovanju, druženju s prijateljima, baš kao i što je funkcionisao pre odlaska u pritvor. 

Stefan je skoro podelio da je obišao jednu od najvećih svetinja, manastir Ostrog u Crnoj Gori. Sada se tim povodom oglasila i Nataša Šavija putem Instagram storija.

Stefan Karić
Foto: Instagram/natasa.savija

– Kontam da nije ni mogao da uđe tamo. Pa oprostiće ti se, samo priznaj, odleži u zatvoru i to je to. Ovako, nema tog manastira i Boga koji ovo prašta….- napisala je Nataša

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.