“Nema sreće u ljubavi…” Komšije razvezale o raskidu ALEKSANDRA RADOJIČIĆA – “Bili su divan par”

 “Nema sreće u ljubavi…” Komšije razvezale o raskidu ALEKSANDRA RADOJIČIĆA – “Bili su divan par”

Komšije Aleksandra Radojičića razvezale jezik o njegovoj bivšoj devojci, navodeći da su bili divan par. 

Glumac Aleksandar Radojičić i manekenka Dunja Radičević su raskinuli nakon skoro četiri godine veze, što je mnoge iznenadilo. Dok su se mnogi spremali da krenu na svadbu ovog para, kao bomba je odjeknula vest da više nisu zajedno.

Aleksandar Radojičić
Foto: Instagram printscreen/radojicic_aleksandar

Na društvenim mrežama su izbrisali sve zajedničke fotografije. To je ujedno bio povod da se uputimo u susedstvo glumca, jer kako on o ovoj temi ne želi da priča, znali smo da bi informacije mogli potražiti među susedima.

Podjednako kao javnost, komšije su bile iznenađene ovim saznanjem.

– Aca i Dunja raskinuli? Kada? Čini mi se da sam ih skoro video zajedno ali očigledno nisam. Ona je živela tu kod njega, tu smo ih viđali stalno. Divan su par bili, ne znam šta je moglo da pođe po zlu. Oboje su tople naravi. Baš ste me iznenadili, kaže jedan stariji gospodin.

Sa njim je i ćerka koja Radojičića često sretne i u parku.

– Njegova ćerka je sličnog godišta kao moja pa se igraju u parku kada ona dođe kod njega, mada iz njegove priče sam zaključila da on češće ide u Novi Sad gde malena živi sa majkom. Jako je brižan otac i divan čovek, o glumi mu ne mogu suditi jer se ne razumem. Dunju sam viđala, ali eto. Njihov život, njihova stvar. Delovali su zaista kao da će svakog trenutka otići pred oltar.

Devojke koje smo sreli u blizini kažu da im je čuveni “Balerina” simpatičan.

Aleksandar Radojičić
Foto: Srbija Danas

– Vidi se da je sportski tip, kada je izašao film “Montevideo” mi smo jurile da se slikamo sa njim, iako tada nije živeo ovde. Svi ga hvale u kraju ko je pričao sa njim. Čak kažu da je previše vaspitan za ovo današnje vreme – rekla je jedna, dok je druga dodala:

– Nema sreće u ljubavi očigledeno. Sećam se one priče i suđenja sa majkom svoje ćerke, pa posle druge devojke. Možda posle svega što je prošao ima problem da se veže na duge staze. Deluje kao dobar dečko i kul momak, ali eto – kazala je. 

Gospođu Maju smo sreli u blizini Aleksandrovog doma.

– Stalno žuri jer puno radi. Jako je brižan otac, to mu niko ne može poreći. Stalno priča o ćerki, zove je non stop – rekla je gospođa. 

Na Aleksandrovom instagramu se često može videti da dosta vremena provodi sa ćerkom, ali i još jednim dečakom.

– To je dete njegove bivše žene. Njegov tata je preminuo i Aleksandar ga sada stalno vodi sa sobom i svojom naslednicom. U početku sam mislio da je to sin nekog njegovog, sestre ili brata, ali onda mi je sin ispričao celu priču. Mislim da je to dovoljno da shvatite o kakvom čoveku se radi i koliko mu srce kuca u grudima – rekao je izvor za Blic.