NEMA OPROŠTAJA ZA NJENE GREHE: Dalila nikada neće moći da se opere pred Filipom, zapretio sankcijama

 NEMA OPROŠTAJA ZA NJENE GREHE: Dalila nikada neće moći da se opere pred Filipom, zapretio sankcijama

Voditelj Milan Milošević je u emisiji “Uspomene zadrugara”, nakon uspomena, dao reč Filipu Caru.

  • Nisam, manje više sve ovo što sam video za Dalilu, bio sam prisutan i video sam uživo. Meni ona zamera neke stvari, odmah počne da reži, za koje se mi nismo ni poznavali. Sad ću ceo dan da prebacujem ovo, svaki dan ću spominjati ovo, šta god da mi spomene – rekao je Car.

  • Šta ću da komentarišem uspomene? Nemam šta da zaboravljam, situacije su se desile u toku emisija. Stidim se, jer se osećam neprijatno i nisam smela sebi da dozvolim. Ovo je hvatanje za slamku, jer sam ga sinoć videla u tri različita videa. Naravno da mi je neprijatno – rekla je Dalila.

Sandra Rešić je dobila reč.

  • Razmišljam, ja sam u 90 posto živela sa njim ovde i masu toga smo prošli prošle godine. Okej su uspomene, ovo sve ostalo ovde smo komentarisali i ovde. Za Sanju i Matoru sam bila najglasnija. Najveći utisak je ostavio njegov ovaj deo sa Dalilom. Filip je u raspravi rekao da je ubeđen da je njoj on bio pranje, da bi našla nekog kao Dejana, a ja sam rekla da se ne slažem sa tim. Mislim da joj se svideo i da je imala emocije – rekla je Sandra.

Jovana Tomić Matora je dobila reč.

  • Tek sad kada vidim Anđelove uspomene, jasno mi je zašto je došlo do svega ovoga i da ja nikad nisam zaboravila, a situacije za Sanju su me podsetile na razmišljanje za Aleks. Mislila sam da hoće da prikrije da me poštedi, meni, bez obzira da znam da se ništa nije desilo u veceu, ja sam se tresla…Kada malo bolje sumiram utiske, još uvek su mi u duši te neke stvari. Sedeli smo on, Tamara i ja, gde je on meni rekao da su bile poruke: “Bolje da ne radimo to zbog Matore”, a on se izlanuo da su bili u biskopu. Bilo mi je čudno da se savetuje i priča sa Aleks, a znam kakvo mišljenje ima o njoj. Očigledno je da ja ne mogu da pređem preko ovoga sa MC Aleks – rekla je Matora.

SRAMOTNO: Rada Manojlović uputila podršku Marku Osmakčiću?