NEKO NIJE ISKREN: Krstović TVRDI da “VIJESTI” lažu! Nisam rekao da se Zvezda “ogrešila” o mene

 NEKO NIJE ISKREN: Krstović TVRDI da “VIJESTI” lažu! Nisam rekao da se Zvezda “ogrešila” o mene

Foto: Srbija Danas

Bivši fudbaler šampiona Srbije crvene zvezde, a sada igrač Dunajske Strede Nikola Krstović, dao je za crnogorski list “Vijesti”izjavu kako je u Beogradu i imao loš tretman i da zbog toga nije uspeo da se nametne treneru Stankoviću.

Međutim, crnogorski napadač je osetio potrebu da ispravi svoju izjavu, pa se oglasio na svom instagram profilu.

  • Što se tiče Crvene zvezde kada god sam imao priliku rekao bih nešto lepo o tom klubu, pre svega jer navijam za njega i tamo sam proveo divan deo svoje karijere, naučio dosta od trenera i od saigrača i to nikada ne bih osporio, iskren je bio Krstović.

 Istina je da nisam dobio onoliko minuta na terenu koliko sam lično ja očekivao, što ne znači da nisam zahvalan na ukazanoj prilici da uopšte zaigram za Crvenu zvezdu, šta više tako sam ostvario svoj dečački san. Nastavio sam dalje i sada se dokazujem u svom trenutnom klubu, nastavio je crnogorski fudbaler

 Novinske naslove ćemo ostaviti za neki drugi put, ali za sada želim da vam kažem da ne verujete uvek svemu što pročitate u novinama, jer sigurno nisam rekao da se Zvezda “ogrešila” o mene. Za sada toliko, jasan je bio bivši fudbaler Crvene zvezde i Zete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *