“NEKA SE DOGOVORE DA LI JE ANU ZVEZDAN TUKAO ILI NE!” Bukti rat Šmizle i Kačavende: Urgirala sam da ona NE UĐE U ZADRUGU

 “NEKA SE DOGOVORE DA LI JE ANU ZVEZDAN TUKAO ILI NE!” Bukti rat Šmizle i Kačavende: Urgirala sam da ona NE UĐE U ZADRUGU

U emisiji “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Kačavenda je između ostalog pomenula i Jovanu Novakov Šmizlu, drugaricu Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića koja se takođe oglašavala tokom šeste sezone Zadruge, međutim, njih dve nisu u toliko dobrom odnosu, budući da je Kačavenda Šmizlu nazvala “Lamom”, ali joj ni Jovana nije ostala dužna.

Tokom emisije, Milena je rekla da Šmizla može njoj da se zahvali što nije ušla u Zadrugu, budući da je sa Anom Ćurčić navodno ušla u karantin, ali ju je produkcija poslala kući, a Kačavenda je poručila Šmizli da je baš ona zaslužna za to, što Jovana nije ušla u rijaliti.

Sada se za SrbijaDanas oglasila i Šmizla, koja je “uzvratila paljbu” Kačavendi:

– Zabole me đon za kvazi kumu i njenog zaštitnika. Meni su oni stvarno smehotres ozbiljan. Izbacivanje storija Zvezdanovih leđa kako ulazi u kola, ma daj molim te. One prvo moraju da odluče,Ana i nedoj*bana drugarica baba Milena da li je znala da je Zvezdan “tukao” Anu kao i njen zaštitnik koji sada reaguje…. I drugo da odluče da li su primerni građani ili oni sa druge strane zakona. Obe su mafija špageti a idu u policiju i prijavljuju. I hvala divnim “bungišima” i ostalim grupama što mi šalju klipove gde se nedoj*bana i veliki zaštitnik Aca čude maltretiranju Ane od strane Zvezdana pa su se setili “detalja” da je bila krvava na ulici, gola bosa, nedoj*bana kao Hose Migel gađala sekirom (koju inače svako od nas nosi eto tako u torbici).

– Zvezdana vozila 100 i nešto na sat,pa su onda jurile taksi (a zaboravila da je došla kolima) i ima tu još mnogooo stvari koji svako normalan vidi, da se ništa ama bas ništa ne poklapa. Obezbeđenje ispred zgrade koje je vozi i čuva decu, koja ne žive zajedno nego ćerka živi sa dečkom već duže vreme, ali nema veze… Bavila bih se ja još njima a imam mnogo stvari da kažem nego će sad vikend a pošto moja ljubav dolazi sa službenog puta, moram da budem odmorna da ga sačekam, a moj dragi jos malo definitivno završava sa službenim putem pa sad cešće dolazi na vikend i čim se vrati na put, imaću vremena da opletem onako lepo … Drago mi je da se čujem i iskreno samo na video poziv vidim sa Anđelom i Zvekijem i naravno ostalim Slavnićima, ali uskoro ćemo i sesti onako ljudski da popričamo i da se smejemo kontradiktornostima ove dve divne drugarice koje nisu pričale do par dana pre Aninog ulaska. I hvala joj što nisam usla u Zadrugu, čujem da je i zahvalnost tražila pa evo da joj učinim… – rekla je Šmizla za Srbija Danas.  

Jovana je pokazala i novog partnera sa kojim je uplovila u ljubavnu vezu nakon razvoda, te smo dobili i privatne fotografije njenog novog izabranika.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE