“NEKA MU BOG OPROSTI, JA NE MOGU!” Kija Kockar brutalno oduvala Slobu Radanovića, pa ga podsetila na OVAJ datum

 “NEKA MU BOG OPROSTI, JA NE MOGU!” Kija Kockar brutalno oduvala Slobu Radanovića, pa ga podsetila na OVAJ datum

Pevač Sloba Radanović leto provodi radno na Crnogorskom primorju, a u jednom intervju je priznao da se iz korena promenio.

– Danas mi je drug pokazivao neke snimke gde se kolege polivaju na bini, zgranuo sam se – kaže pevač i priznaje da kad god morališe da mu se to obije o glavu jer ga podsete na to šta je uradio bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar:

– Oni se uvek dodaknu toga da ja morališem, a prevario sam ženu. Pa dobro, nije to baš tako kako oni predstavljaju. Uvek gledaju da nekako njihov greh izgleda manje u odnosu na to moje, a ja sam se za svoje grehove pokajao. Iz korena sam se promenio i možda je to jedini moj greh koji sam imao u životu – rekao je Radanović za emisiju “Ekskluzivno” i dotakao se negativnih komentara koje dobija na društvenim mrežama:

– Ne dotiču me negativni komentari, ljudi koji pišu loše o meni ne mogu da me iznerviraju i da utiču na moje raspoloženje. – rekao je pevač, a sada se oglasila i Kija:

– Samo ću reći 16.10.2019 godine, a nije u pitanju prevara. Neka mu Bog oprosti, ja nisam Bog, ja ne mogu i neću – rekla je voditeljka.

BONUS VIDEO ZVEZDAN SLAVNIĆ UZVRAĆA UDARAC! Jedino gostovanje “Anđelu ne volim, a Ana je dobila šta je tražila”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.