“Neka je otišla” Zaposlena na “Pinku” otkrila ISTINU O Dušičinom SUKOBU sa Mitrovićima

 “Neka je otišla” Zaposlena na “Pinku” otkrila ISTINU O Dušičinom SUKOBU sa Mitrovićima

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković/Ivana Jovičić

Tema odlaska voditeljke “Elite”, Dušice Jakovljević, posle deset godina rada na televiziji Pink i dalje je jedna od najaktuelnijih na domaćoj estradi, a večeras se na crvenom tepihu i proslavi povodom rođendana jednog magazina pojavila Dušičina dojučerašnja koleginica, voditeljka “Premijere – Vikend specijal”, Bojana Lazić. 

Naša ekipa iskoristila je priliku da popriča sa atraktivnom voditeljkom, kako bismo pokušali da saznamo zna li ona u kakvom odnosu se Jakovljevićeva rastala sa čelnicima, Milicom i Željkom Mitrovićem, sa kojima je sarađivala više od jedne decenije. 

– Meni je to sasvim normalno, ko se više ne oseća lepo u svojoj koži i na svom radnom mestu, zašto da ne ode? Ne treba ići linijom manjeg otpora, i treba ići dalje, ja nisam Dušicu pitala za razlog njenog odlaska, poželela sam joj sreću, privatno se poznajemo, volimo i družimo, svako ide gde misli da mu je bolje. Ja zaista mislim da je “Pink” najbolja televizija, ali koliko sam čula Dušica sada želi da bude iza kamera, tako da je u potpunosti podržavam – rekla je Bojana Lazić za “Srbija Danas“. 

Tijana Prica, Bojana Lazić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Kako je voditeljka otkrila, prema njenom mišljenju, do sukoba između Jakovljevićeve i Mitrovića nije došlo, iako se u javnosti već danima spekuliše da jeste. 

– Zaista mislim da nije došlo do bilo kakvog sukoba, prosto ni čelnici televizije “Pink” nemaju taj stil ophođenja prema zaposlenima, mislim da je Dušica prosto tako odlučila i da su se sporazumno dogovorili i rastali – rekla nam je ona. 

Dušica Jakovljević
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Bojana je otkrila i šta misli o povratku Milana Miloševića na mesto jednog od voditelja rijalitija “Elita”, a šta je priznala na tu temu, saznajte na snimku ispod: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.