“NE ZNAM KOLIKO ME JE PUTA UDARIO” Oglasila se žena koja je brutalno pretučena na pijaci na Karaburmi: I danas mi je pretio!

 “NE ZNAM KOLIKO ME JE PUTA UDARIO” Oglasila se žena koja je brutalno pretučena na pijaci na Karaburmi: I danas mi je pretio!

Foto: Instagram/Printscreen

Snežana Cvetković (60) pretučena je juče na pijaci na Karaburmi, sada se i sama oglasila povodom neprijatnog događaja.

Snežana Cvetković (60) pretučena je juče na pijaci na Karaburmi zbog kolica kojima prodavci doteruju robu do svojih tezgi, kako je objasnila nju je pretukao muškarac iz Valjeva koji ima tezgu nedaleko od njene. Nakon tuče Snežana je bila u Urgentnom centru gde joj je stavljena kragna na vrat, a što je najgore, kako trvdi on joj je i danas pretio.

Kako je objasnila napad se dogodio juče oko 7.30 sati na pijaci u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi. 

– Došla sam na pijacu kao i svako jutro. U to vreme se pakuje tezga i na kolicima mi je bilo još robe. Naišla je mušterija pa sam morala da prekinem. Tada je on naleteo sa svojim kolicima, besno je odgurao moja kolica na mušteriju sa kojim sam radila – priča Snežana prisećajući se jučerašnjeg napada, inače majka dvojice mladića.

Na snimku koji nam je poslala tačno se vidi trenutak kada napadač kolicima udara čoveka koji stoji pored tezge po nogama.  

– Nakon toga on je oterao moja kolica skoro do njegove tezge. Otišla sam po svoja kolica kada sam završila sa mušterijom. A potom i do njega da mu obratim pažnju na neprimereno ponašanje. U tom trenutku je bukvalno skočio na mene – priča nesrećna žena koja je kako nam je objasnila već osam godina radi na pijaci iako je invalid.

Prema njenim rečima, a i onome što se vidi na snimku, napadač je uhvatio jednom rukom za vrat ili kragnu, a drugom rukom je udrao pesnicama. 

– Ne znam koliko me je puta udario. Pokušala sam i ja njega jer naravno moram da se branim! Ali u tome nisam uspela, višlji je i jačio bio od mene. Kasnije sam zvala policiju – kaže Snežana. 

Kako je objasnila ona i danas na pijaci radi ali njega nije videla do trenutka dok nije došao po majku. 

– On samo subotom radi na tezgi, a danas mu je bila majka. Međutim, kada je došao po majku pretio mi je da ću dobiti još batina. Verovatno revoltiran zbog svega što se desilo. Moram da kažem da sam uplašena. Možda se i ne bih plašila da taj čovek nije poznat kao alkoholičar i nasilnik na pijaci – kaže Snežana. 

U vezi ovog napada obavešetno je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje je naložilo nadležnoj policijskoj upravi da u vezi napred opisanog događaja uzme izjave od učesnika kao i od očevidaca, da se pribavi video nadzor sa pijace, kao i da se pribavi izveštaj lakara o nastalim povredama. 

Nakon što nadležna policijska uprava pribavi sve neophodne dokaze naloženo je da se tužilaštvu dostavi detaljan izveštaj na razmatranje, odnosno radi provera da li se u radnjama učesnika stiču obeležja krivičnog dela, a o čemu će javnost biti naknadno obaveštena