“NE ZNAM GDE SU MI UNUCI” Prva izjava majke Ane Volš nakon Brajanove optužnice – šokantni detalji

 “NE ZNAM GDE SU MI UNUCI” Prva izjava majke Ane Volš nakon Brajanove optužnice – šokantni detalji

Foto: Facebook/Ana Walshe

Majka Ane Volš oglasila se prvi put nakon što je njen zet Brajan optužen za prvostepeno ubistvo njene ćerke u četvrtak – tri meseca nakon što je majka troje dece nestala. Velika porota optužila je Brajana Volša (48) za navodno ubistvo Ane (39) u njihovoj kući u Кohasetu u Masačusetsu početkom januara.

 Ne znam u šta da verujem, ništa ne znam. Ne znam gde su mi unuci i šta se sa njima dešava? – priča Milanka Ljubičić.

U svojoj prvoj izjavi za medije, nakon što je tužilaštvo u Americi optužilo Brajana za ubistvo Ane Volš, Milanka navodi da se retko čuje sa drugom ćerkom, te i da nema informacija o optužnici protiv zeta.

– Ništa ne znam, nisam više ni u šta sigurna. Ne znam u šta da verujem – kratko i jasno poručila je majka Ane Volš.

Istakla je i da se drži onako kako mora, te da ništa ne zna o svojim unucima.

Tužilac Majkl Morisi saopštio je u četvrtak da su protiv Volša (48) podignute tri optužnice: za ubistvo njegove supruge, za dovođenje u zabludu policijske istrage/ometanje pravde i za “nepropisno prenošenje ljudskog tela”.

– Brajan Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu u januaru. Ova optužnica premešta slučaj Višem sudu u Norfolku, gde će mu ponovo biti suđeno u narednim nedeljama. Taj datum još nije određen – rekao je okružni tužilac Morisi.

Podsetimo, Volš (48) je optužen za ubistvo svoje 39-godišnje supruge Ane, koja je inače rođena u Beogradu. Ana je 1. januara nestala iz svog doma u Kohasetu, u kojem je živela sa Brajanom i troje dece.

Više vesti o slučaju nestale Srpkinje Ane Volš pročitajte OVDE.