“NE VOLIM NORMALNE!” Bivši MUŽ Ivane Šašić bacio oko na Maju – Priznao da ga PRIVLAČE samo SILIKONSKE DEVOJKE

 “NE VOLIM NORMALNE!” Bivši MUŽ Ivane Šašić bacio oko na Maju – Priznao da ga PRIVLAČE samo SILIKONSKE DEVOJKE

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

Zadrugari, Bojan SimićMaja MarinkovićSanja Grujić Bilal Brajlović su razgovarali na garnituri u dnevnoj sobi. Bojan je tom prilikom rekao Maji kako je ona njemu skroz po ukusu i da nije preterala sa silikonima, kao i da njega ne privlače prirodne devojke.

– Nisam znao da si sado- mazo – rekao je Bojan.

– Ovde se sve dešavalo, tukla ga je za Novu Godinu. Dok su Dejan i Dalila plakali i pili šampanjac. Filip je Maju ostavio zbog Sandre Čaprić, a sa njom se smuvao da bi sakrio da se zaljubio u Dalilu Dragojević, onu što ima poveći nos – rekla je Sanja.

– Aj što je ružna, nego je folirant i kvarna. Ološ ozbiljni – rekla je Maja.

– Ti si svima trn u oku. Ja njenog ćaleta znam, bila je devojčurak, uvek je bila lepo dete, nije se nešto uradila. Šta uradila si usta, si*e. Ja to volim, ne volim ove normalne, mene to ne loži. Ja pričam za sebe – rekao je Bojan.

Bojan Simić, Maja Marinković
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official


– Mene loži sve što je dobro – rekao je Bilal.

– Tebra ne mogu brate, ti kao foliranti, nikad ne bi uradila silikone, ja je pitam da li hoće da joj platim i ona kao pa jao, pa ne znam… Kažem nije problem, okrenem moje plastičare. Ko neće da uradi danas? Ko ima kićanović. Ja sam radio, devojka u fulu zgodna, odem kod druga i kažem da joj uradi, ona uradila maksimalu, sve joj vene poiskakale, ali ja to volim. Nek mi kaže, pa ne postoji ni jedan posto muškaraca koji to ne voli – rekao je Bojan.

– Ne voli ko ne može to da ima – rekla je Sanja.

– To je njihov problem, oni ne smeju da priđu takvima, jer su pi*kice. Ja sam sad bio sa devojkom, to pršti… – rekao je Bojan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.