“NE TREBA MI ZVEZDAN DA BIH BILA DOBRO!” Slavnić OTPISAN: “Odnos je ZAVRŠEN, spasili ste me nesvesno”

 “NE TREBA MI ZVEZDAN DA BIH BILA DOBRO!” Slavnić OTPISAN: “Odnos je ZAVRŠEN, spasili ste me nesvesno”

Ljubavni trougao Anđele Đuričić, Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića svakog dana iznenađuje region. Njihovi odnosi promenljivi su iz dana u dan, a Anđela je sada odlučila da ipak želi da prekine svaki kontakt sa Slavnićem.

Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


– Moj odnos sa Zvezdanom je završen. Desilo se to famozno pomirenje, inat, dogovorili smo se da će mi prilaziti kada bude želeo da priča sa mnom, a ja sam donela odluku da ne mogu da se pravim da nemam emocije prema njemu. Ja se fokusiram na sebe, priča sa Zvezdanom me ne zanima. Isključivo sam bitna samo sebi i borim se samo za sebe, ne bih komentarisala njegove odnose u kući. Svako ima pravo na svoje izbore, on svojim ponašanjem pokazuje ko je on, kao i ja, kao i svako u ovoj kući – rekla je Anđela.

– Je l’ veruješ u ovo što je rekao da ne može da te usreći jer ne može da se stabilizuje i bude svoj – upitala ju je voditeljka.

– Meni ne treba Zvezdan da bih bila dobro, potrebna sam samo sebi. Fokusirana sam na sebe, družiću se sa svojim društvom. Zamolila sam ga da mi ne prilazi, on to poštuje. Ne želim da komentarišem, osim što moram. Mislim da nismo dobri jedno za drugo, a i on svojim ponašanjem pokazuje šta mu treba trenutno u životu. Ja znam da sam bila iskrena, u njegovo se ne bih mešala – rekla je Đuričićeva.

Ana Ćurčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


Potom se umešala i Ana koja je imala potrebu da “odbrani” svog bivšeg nevenčanog supruga.

 Ja ću sada ljudski stati na Zvezdanovu stranu, jer mu se prebacuje dupla krivica. Ana je ušla, Zvezdan je nastavio isti odnos, Anđelu Ana nikada ne bi zanimala. Ne bih se pitala kako sam ja. U ovom odnosu je Zvezdan napravio distancu i sada vidimo stav koji jeste. Ne slažem se da se distancirala jer gleda sebe, već iz razloga ovog što sam rekla – rekla je Ana.

– Što se tiče Aninog izlaganja, kada je ušla ja sam pošla u izolaciju. Da sam videla da je emocija jaka, ostala bih sa Zvezdanom. Nije me zanimala Ana kada smo stupili u odnos, a ne sada kada je ušla. Pošto sam videla kakvo je zapravo njegovo ponašanje i koliko nije neko kome bi mogla da verujem u ono što je pričao. Mislim da je ovo spasenje što se tiče Aninog ulaska. Ušli ste da me spasite nesvesno, jer sve što mi je pričao, nije tako – rekla je Anđela.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.