“NE POSTOJI LOŠIJI ČOVEK OD ALEKSANDRE” Bivša zadrugarka se obrušila na Nikolićevu “Loš manipulator, NIJE DOVOLJNO INTELIGENTNA”

 “NE POSTOJI LOŠIJI ČOVEK OD ALEKSANDRE” Bivša zadrugarka se obrušila na Nikolićevu “Loš manipulator, NIJE DOVOLJNO INTELIGENTNA”

Bivša zadrugarka Super Cveta gostovala je prvi put nakon diskvalifikacije u emisiji “Između dve vatre“, a tom prilikom govorila je i o razlogu napuštanja Zadruge, svom zdravstvenom stanju, ali i o tome koliko je razočarana u Zvezdana Slavnića za kojeg je smatrala da ga je odlično upoznala, te da nije mogla ni da pretpostavi da će ostaviti Anu i ući u vezu sa Anđelom Đuričić, a pogotovo pokušati nešto sa Aleksandrom Nikolić koju nije štedela tokom izlaganja.

– U njega sam baš razočarana, još sam ubeđivala Anu da od te priče nema ništa, stvarno sam ga zgotivila – počela je Cveta, pa iznela da Anđelu nimalo “ne miriše”, a potom osula paljbu po Nikolićevoj.

– Ona je užasno loš manipulator, jer nije dovoljno inteligentna. Po mom mišljenju, ja nisam upoznala lošijeg čoveka od nje – rekla je Cveta, pa dodala:

– Ja mislim da ona igra sama sa sobom igru, a kada bih upoređivala Aleksandru i Maju, Maja mi je sedam puta jači lik od Aleks.

Celu emisiju očekujte u sredu u 20h, a ispod ovog teksta pogledajte najavu onoga što vas očekuje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću