NE MOŽE DA SE KREĆE – NE USTAJE IZ KREVETA: Zadrugaru popucale tetive na nozi, jeziva scena u rijalitiju

 NE MOŽE DA SE KREĆE – NE USTAJE IZ KREVETA: Zadrugaru popucale tetive na nozi, jeziva scena u rijalitiju

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Bane Čolak se oglasio za domaće medije i otkrio u kakvom je sada zdravstvenom stanju, kao i da li se vraća u rijaliti ,,Zadruga 5″.

Rijaliti zvezda Bane Čolak napustio je vanredno ,,Zadrugu 5″ zbog zdravstvenog stanja, odnosno problema sa nogom. Banetu su popucale tetive, zbog čega je morao hitno da krene na fizikalne terapije.

  • Imao sam kontrolu pre par dana, ide na bolje, ali nije neki napredak, moram fizikalnu da produžim mesec dana, pukle su mi tetive. Ne idem sa Ivanom na nastupe, ne idem nigde, kod kuće sam, odem na kafu, ali ništa spektakularno, jedem mnogo, i onda na težinu tu, noge ne mogu da izdrži! – govori Čolak i otkriva u kakvom je odnosu sa Ivanom Krunić: - U odličnim, uživamo u ljubavi, prelepo nam je, ona radi hvala Bogu, sve je kako treba, da je bolje ne bi valjalo.


O opvratku u rijaliti Bane je imao da kaže sledeče:

  • Mislim da ne, za sada mi je zdravlje zaista najbitnije, produkcija ima potpuno razumevanje za mene. Može ovaj rijaliti i bez mene, ja sam se posvetio da što pre završim ovaj problem sa nogom, zdravljem, pa ćemo videti, polako – govori Čolak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *