NE MOŽE DA NAPUSTI PARTIZAN: Kapiten juniorske reprezentacije Srbije mora da se vrati u redove crno-belih

Kapiten juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Kojić ostaće igrač Partizana, odlučila je sportska arbitraža Olimpijskog komitet Srbije.

On je na početku sezone je odlučio da napusti Partizan i da pređe u Radnički.

Crno-beli su smatrali da je njegova registracija sprovedena mimo propisa, a kako organi Vaterpolo saveza Srbije nisu uspeli da reše problem, predmet je prešao u nadležnost Olimpijskog komiteta Srbije, koji je posle nekoliko meseci doneo odluku da je klub sa Banjice bio u pravu.

NIKOLA KOJIC vaterpolista Srbije najbolji igrac prvenstva na ceremoniji dodela nagrada na Omladinskom Svetskom Prvenstvu na bazenu 25.Maj, Beograd 19.08.2022. Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS VATERPOLO, WATER POLO, FINA WORLD MANS YOUTH WATER POLO CHAMPIONSHIPS 2022, OMLADINSKO SVETSKO PRVENSTVO, SRBIJA, MADJARSKA, SERBIA, HUNGARY

Poslednju zvaničnu utakmicuje  odigrao još krajem septembra prošle godine, kada je Srbija u finalu Šampionata Evrope pobedila Španiju.

On je je trenirao u Kragujevcu i nedavno je bio na pripremama reprezentacije, ali sada će moći da ponovo zaigra zvanične mečeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *