NE MOGU JOŠ DA IH SAHRANE ZAJEDNO: Porodice tragično stradalog para iz Zrenjanina JOŠ UVEK ČEKAJU ODGOVORE

 NE MOGU JOŠ DA IH SAHRANE ZAJEDNO: Porodice tragično stradalog para iz Zrenjanina JOŠ UVEK ČEKAJU ODGOVORE

Foto: Facebook/Printscreen

Trudnica (23) i njen muž (25), koji su se u četvrtak ugušili gasom iz plinske peći u iznajmljenom stanu u Zrenjaninu, biće sahranjeni u zajedničkoj grobnici u tom gradu.

Ovo je rezultat dogovora muževljeve majke i ženine bivše hraniteljke.

 Ne znamo kad, ali sahranićemo ih zajedno – rekla je Ksenija i dodala:

– Čula sam se telefonom sa njenom bivšom hraniteljkom i složile smo se da je tako najbolje. Oni su bili zajedno do poslednjeg trena, pa je red i da počivaju jedno uz drugo. Greh bi bio razdvajati ih, zato što su obećali jedno drugom da će biti zajedno do kraja života. Sigurna sam da bi i oni to želeli.

Ona napominje da se još ne zna pouzdano kada će biti sahrana, pošto se čekaju nalazi obdukcije:

– Čekamo da nam iz policije kažu šta je bio tačan uzrok smrti mog sina i njegove trudne supruge. Ta neizvesnost izjeda, imam osećaj kao da je sve ovo neki ružan san. Nemoćna sam, ništa ne znam i sad čekam. Raspitivali smo se, bili u policiji i tamo su nam rekli da ne mogu ništa da nam kažu dok ne dobiju izveštaj iz Instituta za sudsku medicinu.

Podsetimo, mladi par, koji se venčao u novembru prošle godine, tragično je stradao u iznajmljenom dvorišnom stanu u zgradi u Ulici Emila Gavrila u centru Zrenjanina, u koji su se uselili svega nekoliko dana pre smrti. Po svemu sudeći, u snu su se ugušili usled curenja plina iz plinske peći u sobi.

Oni su se, inače, upoznali u srednjoj školi za decu sa posebnim potrebama “9. maj” u Zrenjaninu. Svi su ih znali kao komunikativne i veoma drage i nasmejane osobe. Prema rečima njihovih poznanika, oni su delovali srećno i planirali su proslavu za rođenje deteta.