“NE MOGU DA PREŽALIM, MISLIM DA BI SVE BILO DRUGAČIJE” Majka Ane Volš bolnim rečima otkrila nove detalje: Nadam se čudu, ali nada me napušta…

 “NE MOGU DA PREŽALIM, MISLIM DA BI SVE BILO DRUGAČIJE” Majka Ane Volš bolnim rečima otkrila nove detalje: Nadam se čudu, ali nada me napušta…

Foto: YouTubePrintscreen/Boston 25 News/Instagram/AnaWalche/Shutterstock

Prvo sam joj se nadala i čekala, pozivala, a onda sam počela da brojim dane. Mislila sam da će do tog 39. dana, odnosno 9. februara, da se dogodi nešto. Sada se samo nadam čudu, ali me nada napušta – bolnim rečima nakon odloženog suđenja govori Milanka Ljubičić, majka Ane Volš (36) za čije se ubistvo sumnjiči njen suprug Brajan Volš (46).

Neutešna majka kaže da zna svoje dete, zna da je borac, pa joj to dodatno komplikuje misli i sumnju da je Brajan nešto počinio.

Nadu mi budi i pominjanje bejbisiterke. Ohrabrim se pri pomisli da bi ta žena mogla da kaže nešto o mom detetu, gde je, šta se dogodilo. Kažu da je svako veče bila tamo, meni Ana o tome nije pričala, pa zato mogu samo da verujem – zamišljeno izgovara Milanka.

Činjenica da tog 25. decembra nije otišla kod ćerke, kaže, neprestano je muči.

Ana Volš
Foto: Printscreen/News nation

– Ne mogu da prežalim, mislim da bi sve bilo drugačije. Ne znam, ako je on to učinio, sigurno da od mene ne bi mogao, ali opet… Hiljadu pitanja, a odgovora nema. Razmišljam nešto, Ana je znala da se ne čuje sa Brajanom i po nekoliko dana. Starija ćerka mi je rekla da je bilo ranije situacija da je nju Brajan zvao da vidi da li se čula sa Anom. Pomišljam da se i sada sklonila ili otišla negde, ali opet ne bi ona mogla bez dece ovoliko dana. Jaoj, ne znam više ni sama – preispituje se nesrećna majka.

Milanka je uoči Brajanovog saslušanja navela i da je njena ćerka želela da se razvede od Brajana, koga je godinama finansirala, ali i da je glavni problem u njihovom braku bila Dajana Volš.

– Brajan je Ani prenosio da je njegova majka pričala protiv nje. Više puta je govorila da ona njemu ne treba, da je mlada a uspešna, a da je on gubitnik. Ubeđivala ga je da deca nisu njegova, zbog čega su radili DNK analizu. Moj pokojni suprug joj je rekao: “Ana, pazi se te žene, ne želi ti dobro” – kaže Milanka i dodaje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *