“Ne mešam se u SEOSKE PRIČE, nemam opremu da se VALJAM U BLATU!” Ana Nikolić uzvratila UDARAC Milici Pavlović

 “Ne mešam se u SEOSKE PRIČE, nemam opremu da se VALJAM U BLATU!” Ana Nikolić uzvratila UDARAC Milici Pavlović

Foto: Srbija Danas

Ana Nikolić je odgovorila na reči Milice Pavlović koja je u emisiji Amidži šou osula paljbu po njoj i poručila da ne želi da se bavi više njom i tom temom. Javnost je prodrmala afera oko pesme ”Provereno”.

Naime, pesma je postala hit na albumu Milice Pavlović, a pevačica Ana Nikolić počela je da pesmu, za koju je ranije snimila demo, predstavlja kao svoju na nastupima, što je Milicu razbesnelo, poručila je da je treba da bude stid, a Nikolićeva joj je odmah odgovorila!

– Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze 1 odsto, zapravo ja sam ovim imam 0 odsto veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog – poručila je Ana Nikolić za Pink.rs.

Ana Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Emisija Premijera

– Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim – poručila je pevačica.

Podsetimo, Pavlovićka se u emisiji javno obratila koleginici.

Milica Pavlović
Foto: Tv Pink Printscreen

Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Pre nedelju dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, volela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić. Počinje nastup ”Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem”, to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih ”Evo ti pesma, desilo se, nije u redu”. Apsolutno veliko ”Sram vas bilo svim mojim kolegama koji ćute”, jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, odvojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad – rekla je Milica, između ostalog.