NE CILJA PRVO MESTO: Petrić POSTAVIO druge prioritete

 NE CILJA PRVO MESTO: Petrić POSTAVIO druge prioritete

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 igraju meč petog kola Lige konferenacije protiv Nice u istoimenom gradu u Francuskoj.

– Što se tiče sutrašnje utakmice, to je svojevrsno drugo poluvreme, jer smo ono “prvo” odigrali u Beogradu. Sada sledi totalno drugačiji meč, i to iz prostog razloga jer imamo prednost na tabeli, možemo da na terenu delujemo onako kako mi to hoćemo. Nema potrebe da naši igrači budu u nekoj nervozi, treba da budu rasterećeni, da pruže maksimum i uživaju. Nica kao Nica, u poslednje dve utakmice igrala je promenljivo, ali to ne treba da zavarava, svakako da ona ima kvalitet da promeni i tok zbivanja na terenu i da nam napravi problem – rekao je trener Partizana Gordan Petrić u Nici.

Jasan je cilj ispred igrača, a to nije prvo mesto.

– Ja ne razmišljam o tome da li ćemo biti prvi ili drugi, meni je bitno da ispunimo cilj koji smo postavili kad smo počeli da igramo ove utakmice, a to je da igramo na proleće evropski fudbal. E sad, šta će biti sutra… Bilo bi lepo da mi dobijemo taj meč i da možemo mirnije da igramo poslednje kolo Ali, ja sam siguran da će momci biti koncentrisani i da će dati svoj maksimum, da ćemo pokušati da sve završimo u četvrtak. Oni su svesni svega ovoga – zaključio je Gordan Petrić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *