NAZVALA JE PACOVOM I POLUSVETOM: Karleušu podržala žena koju je brutalno izvređala!

 NAZVALA JE  PACOVOM I POLUSVETOM: Karleušu podržala žena koju je brutalno izvređala!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Jelena Karleuša sinoć je u jednom prestoničkom klubu održala spektakularan nastup povodom dočeka pravoslavne Nove godine.

Pevačica je oduševila publiku svojim energičnim nastupom, a u publici su viđena i brojna poznata lica. Između ostalih tu su se našli brojni bivši učesnici rijaliti programa: pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević sa novom izabranicom, Simon Karić, Ivana Šopić…

Najveselija od svih ubedljivo je bila Milica Kemez. Naš paparaco slikao je atraktivnu plavušu koja je privukla veliku pažnju u kratkoj, beloj haljini. Devojka Bore Santane uživala je u Jeleninom nastupu na galeriji iznad pevačice i energično je đuskala i pevala uz svaki njen hit.

Foto: Srbija Danas

Zanimljivo je da je na istom događaju Karleuša ponovo izrazila svoje negativno mišljenje prema učesnicima u rijaliti programima.

– Oni i jesu zamorčići, najniži sloj društva i treba da ih gledamo kao pacove u jednom eksperimentu. Uz njihovo ime treba da stoji prostitutka, kriminalac… Svim onim ljudima koji ne bi trebalo da budu uzor našoj deci – surovo iskrena je bila Jelena.

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas/M.Pavković

Uprkos tome, ubeđeni smo sudeći po fotografijama da je Milica uživala u nastupu pop dive i da joj nije zamerila pogrdne reči koje je Jelena uputila njoj i njenim kolegama.

Celu izjavu JK vezano za rijaliti učesnike pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.