NAVIJAČI ZVEZDE IZAZVALI HAOS U RIMU: Velika TUČA pred stadionom – SEVALE PALICE I PENDRECI (FOTO)

 NAVIJAČI ZVEZDE IZAZVALI HAOS U RIMU: Velika TUČA pred stadionom – SEVALE PALICE I PENDRECI (FOTO)

Italijanski mediji saopštavaju da je pedesetak navijača Crvene zvezde učestovalo u incidentu u Rimu, u kojem su napadnute pristalice Rome.

Naime, kako javlja tamošnja “Republika”, navijači beogradskih crveno-belih su saradnji sa huliganima Napolija napali grupu pristalica sa južne tribine “Olimpika”.

Pomenuti list je izvestio da su “huligani naoružani palicama, u zasedi sačekali grupi koja je nosila torbu sa zastavom poznate grupe navijača Rome i nasilno im je oteli”.

Navodi se i da je očigledno do najsitnijih detalja isplanirana akcija, u kojoj je grupa navijača “bila opremljena lateks rukavicama, pendrecima i žutim telefonima”.

Delije tuča

Pomenuti mediji smatraju da je ovo svojevrsna osveta navijačima Vučice za sačekušu organizovanu početkom januara na autoputu u predelu između Monte San Savina i Areca, u zoni Badija Al Pino.

Tada se oko 300 navijača dve grupe sukobilo na drumu i izazvalo pravi saobraćani kolaps, a tom prilikom je nekoliko navijača i uhapšeno od strane policije koja je brzo reagovala.

Napolitanci su toga dana išli na gostovanje u Đenovu, gde je njihov tim igrao sa Sampdorijom, dok je Roma gostovala Milanu na “San Siru”.