Navela je na PRIZNANJE O RAZVODU! Šok u Dalilinoj emisiji: “Nisam patila za njim, ZASLUŽUJEM BOLJEG MUŠKARCA”

 Navela je na PRIZNANJE O RAZVODU! Šok u Dalilinoj emisiji: “Nisam patila za njim, ZASLUŽUJEM BOLJEG MUŠKARCA”

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

Dalila Dragojević počela je da vodi emisiju na “Hype” televiziji, koja nosi naziv “Da li sa Dalilom”. Njena prva gošča je bila voditeljka Jovana Jeremić, koja je otvoreno pričala o svom razvodu. Jasno je iznela svoje stavove o ljubavi i šta očekuje od narednog muškarca u svom životu. Otkrila je da neće biti u vezi sa muškarcem koji nije sposoban kao ona i koji ne može finansijski da je isprati.

U razgovoru sa Dalilom, Jovana joj se poverila da je sa bivšim mužem ostala u prijateljskim odnosima i da nije patila nakon što su se rastali.

– Nije mi uopšte bilo teško posle razvoda. Ja sam proslavila svoj razvod, zato što sam ga želela. Meni je razvod bio olakšanje, zato što nisam htela da varam svog muža, ja sam čekala da se razvedem. Ja sam otišla u septembru 2021, a razvela sam se zvanično u martu 2022. godine. Meni je to bilo olakšanje – rekla je Jovana.

– Šta su tvoji roditelji rekli na to? – upitala je Dalila

Jovana Jeremić, Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

– Podržali su. Znali su da to ne može da funkcioniše, prevelike su to razlike – odgovorila je Jeremićeva.

– Da li ti je tvoj tata nekada sugerisao da Voja nije pravi muškarac za tebe? – upitala je Dragojevićka

– Bilo je momenata od strane moje porodice, što je opravdano. I ja bih svom detetu isto rekla. Roditelji za svoje dete žele najbolje, a ja stvarno zaslužujem da imam najboljeg muškarca za partnera – rekla je Jovana.

Jovana Jeremić
Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

– Da li si ga prebolela ili još uvek nisi? – upitala je Dalila

– Ja nisam patila za Vojom, racionalno sam donela odluku, kada je sve prestalo, da želim da se raziđem. Ja stvarno nisam patila i nisam imala taj momenat da treba da ga prebolim. Nemam razloga da ga prebolim, on mene ne boli. Ja njega i dalje volim na određeni način – rekla je Jovana 

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pročitaj još