NASTAVNICA NA SAJTU ZA ODRASLE! Nova afera – snimala se u učionici, sve došlo do učenika: Nisam mogla da živim od plate (FOTO)

 NASTAVNICA NA SAJTU ZA ODRASLE! Nova afera – snimala se u učionici, sve došlo do učenika: Nisam mogla da živim od plate (FOTO)

khloetheaccountant/Instagram

Nastavnica osmog razreda osnovne škole u Arizoni i njen suprug, koji je učitelj u četvrtom razredu, ostali su bez posla nakon što su učenici otkrili njihove snimke na stranicama OnlyFansa i razdelili ih među sobom.

Samanta Pir pod nadimkom Kloi Karter objavljivala je snimke koje su delom snimane i u učionici u kojoj je predavala, a nakon što su oboje dobili otkaz snimila je video na kojem je objasnila da su na drugi “posao” bili primorani jer su imali male plate.

– Moja deca su mi najvažnija i spremna sam zbog njih da radim dodano bezbroj sati – kazala je pa objasnila da je počela da kreira sadržaj za Only Fans početkom leta kako bi pokrila sve izdatke.

– Došli smo do tačke gde naša porodica nije mogla da preživi od dve učiteljske plate. Izabrala sam anonimno ime kao i blokirala čitavu Arizonu pa moji snimci nisu bili dostupni nikome u državi – kazala je Samanta koja je priznala kako je sadržaj snimaka u učionici, ali kako je to radila nakon nastave i vikendom dok nije bilo prisutnih učenika.

Nije jasno kako su se učenici dočepali sadržaja, ali neki roditelji objasnili su kako je nastavnica delila poveznice na svoju seks-stranicu na svojim profilima na društvenim mrežama, kao i da je na OnlyFansu upotrebila svoju fotografiju iz školskog godišnjaka i uz nju napisala: “Ko želi da bude idući ljubimac svoje učiteljice?”

Nakon što je dobila otkaz, učiteljica je blokirana i na platformi Only Fans – navodno jer je snimala na javnom mestu – pa je osim bez svog stalnog posla, ostala i bez dodatnog.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *