NASLUTILA SMRT: Nesrećna devojka koja je stradala u BMW samo par minuta pre tragedije poslala jezivu poruku

 NASLUTILA SMRT: Nesrećna devojka koja je stradala u BMW samo par minuta pre tragedije poslala jezivu poruku

Foto: Facebook

– On vozi bez ruku, nešto će da se desi!

Ovo je poruka koju je samo nekoliko minuta pre svoje smrti, svojoj najboljoj drugarici poslala osamnaestogodišnja devojka, koja je juče nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći na starom grdeličkom putu.

Njeni drugari, maturanti leskovačke Ekonomske škole, kažu da je ona bila odličan đak, uvek nasmejana i pozitivna i divan drug.

– Ovo je strašno što se desilo. Ne možemo da verujemo. Samo pre mesec i po dana slavili smo njeno punoletstvo, a sada, umesto da zajedno spremamo mature, mi ćemo da idemo na njenu sahranu – priča njena drugarica iz odeljenja.

Kako se saznaje, devojka je sa trojicom mladića kobne večeri vraćala iz leskovačke diskoteke u kojoj je nastupao poznati pevač Sloba Radanović.

Mladić (24) iz Male Grabovnice, koji je upravljao automobilom BMW u kojem je stradala Jovana J. iz susednog sela, ima već tri načinjena teška saobraćajna prekršaja i dozvola je već trebalo da mu bude oduzeta.

Izvor iz leskovačke policije navodi i to da je isti mladić pre nekoliko godina takođe sleteo BMW-om, maltene na istom mestu.

– On je pre dve godine na pravom putu kod pruge utrčao drugim BMW-om i skroz ga uništio – kaže izvor.