“NAŠAO SAM MOJE DETE, ONO VIŠE NIJE ŽIVO” Da srce pukne – Ilinkin otac otkrio detalje nakon 38 dana potrage: Prepoznao sam je

 “NAŠAO SAM MOJE DETE, ONO VIŠE NIJE ŽIVO” Da srce pukne – Ilinkin otac otkrio detalje nakon 38 dana potrage: Prepoznao sam je

Foto: Facebook

Telo Ilinke Dujović (24) iz Priboja, pronađeno je sinoć u slivu reke Lim u blizini Rudog na teritoriji Bosne i Hercegovine. Njen otac je potvrdio da je prepoznao svoju ćerku i da sada samo čeka rezultate obdukcije.

Našao sam moje dete, ono više nije živo – kaže Dalibor Dujović, otac nesrećne devojke.

On je objasnio da je posle identifikacije Ilinkino telo predato na obdukciju i da će tek posle toga moći da planira i organizuje sahranu kakvu je devojka, kako kaže, zaslužila.

– Prepoznao sam je, ne znam sad šta drugo da kažem, želim da je sahranim kako dolikuje, najverovatnije u subotu, ali još ne znam šta će reći obdukcija – kaže nam Dalibor.

Otac nam je rekao da je potpuno slomljen.

– Nemam snage, samo se zahvaljujem svima koji su pomogli da se ona pronađe, da znam šta mi je sa detetom. 

Podsetimo, potraga za Ilinkom Dujović trajala je 38 dana, a njen otac svakodnevno se trudio i molio dobre ljude za pomoć, nažalost Ilinka nije preživela.

Ona je na Palama studirala sociologiju i samo je diplomski ispit delio od završetka studija, ali se zbog pandemija vratila u Priboj gde je živela sa ocem i mlađim bratom.

Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i ujedima životinja po ruci. Nakon toga lečila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *