“NAŠ SIN NIJE SREĆAN SA TOBOM!” Nakon posete Centra za socijalni rad, Ivan imao ozbiljan razgovor sa Miljanom

 “NAŠ SIN NIJE SREĆAN SA TOBOM!” Nakon posete Centra za socijalni rad, Ivan imao ozbiljan razgovor sa Miljanom

Marija Kulić otkrila je Ivanu Marinkoviću da je u “Zadruzi” bio Centar za socijalni rad zbog ponašanja njene ćerke Miljane Kulić, a sada je isplivao i snimak.

Marija je otvorila dušu Ivanu Marinkoviću, sa kojim Miljana Kulić ima sina. On je odmah odlučio da porazgovara sa svojom bivšom kako bi je zamolio da povede više računa o sinu i svom ponašanju

– Jutros bio Centar za socijalni rad, kontrola posle onakvog njenog agresivnog ponašanja prema meni, morala je da radi Centar za socijalni rad i kontrola, celo jutro. Ovde došli, bili i u apartmanu – otkrila je Marija.

Ivan Marinković je nakon toga obavio razgovor sa Miljanom Kulić, dok ga je ona sve vreme pomno slušala.

– Nezadovoljna si, ne radiš ni malo na sebi. Kad te tapšu po ramenu, tebi je super. Ti si meni nebitna, kada sam šetao sa Željkom on me je upitao: “Tata, jel su ovi ljudi srećni”, ja razmišljam nije bilo nikoga tu, bio sam šokiran, ali on tačno prepoznaje ovo ovde. On sa tobom nije srećan, a ti to tako preskačeš, jer ti je teško da tako nešto izgovoriš. Ti ne radiš ništa na tom planu da središ svoj život. On treba da zna da njegova majka ima jednog momka koga je izabrala, dete to vidi i oseti. Ide tamo gde mu je lepo – pričao je Ivan.

 Sada me zanima mnogo više to dete, bilo bi mi draže da sutra kada dođe do mene i Jelene, on bude zadovoljan. Zato si ti nezadovoljna jer osećaš sve ovo što sam ti rekao. Najviše bih voleo da si ti u redu, da ne bude da sutra pozovem i javlja mi se Marija – nastavio je on.

– Upravu si za većinu stvari, ja jesam trenutno nezadovoljna jer moja majka ne prihvata Zolu. Dete je povezano sa mnom i ja znam da on oseća kada sam ja srećna a kada ne – pričala je Miljana.

– Ti napravi sebi da budeš srećna – rekao je Ivan.

– Ne mogu – rekla je Miljana.

– Možeš nego te vuče ovo ovde – kazao je Ivan.

– Moja majka me ucenjuje i zbog nje ne mogu da budem srećna – rekla je ona.

– Želim da uzmem život u svoje ruke – rekla je Miljana.

– Ti sebe tešiš i misliš da vladaš situacijom – kazao je Ivan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: OVO SU STAVKE UGOVORA ANE ĆURČIĆ Ivka numerolog otkrila “Cigarete, poziv sa decom, obrok…”