NAPUSTILA INTERVJU! Cecu uvredilo pitanje, pa brutalno ODBRUSILA novinarima – ČEKAM DA MI PADNE S NEBA!

 NAPUSTILA INTERVJU! Cecu uvredilo pitanje, pa brutalno ODBRUSILA novinarima – ČEKAM DA MI PADNE S NEBA!

Foto: Srbija Danas

Svetlana Ceca Ražnatović već decenijama važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi.

Kako je trenutno član žirija u takmičenju “Zvezde Granda” Ceca je odgovarala na novinarska pitanja, sve dok joj jedno nije zasmetalo te se umalo posvađala sa novinarima.

Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Srbija Danas

Pevačica je prvo odgovorila na pitanja o svom izgledu i spremanju za snimanja.

– Brzo se ja spremim, našminkam. Mrzim kada mi vetar pokvari frizuru. Ne volim da se sređujem ful od glave do pete svaki dan, meni je toga preko glave. Najviše volim da sam kod kuće, u trenerci, pižami, bez šminke – priznala je Ražnatovićka.

Zatim je prokomentarisala kako protiče snimanje “Zvezda Granda” i da li ima vremena za sebe.

– Burno. Tenzija raste kako se takmičenje bliži kraju. Nemam vremena za odmor, imam puno koncerata, nastupa, snimanja… Ne znam šta ću od obaveza.

Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: ATA Images

Folk pevačica nije izdala novi album od 2016. godine, iako njeni fanovi to željno iščekuju. Ceci je zasmetalo pitanje kada možemo očekivati izlazak novog albuma, te je burno reagovala.

– Anastasija izbacuje pesme ali ja nikako. Još jednom mi postavite pitanje o albumu naljutiću se, majke mi! Nema, da nešto postoji ja bih sama najavila. Zar to nije prirodno? A ovako, zovu me mediji da dam izjavu i ja kažem: “ako me pitaju nešto o albumu, ja neću da pričam” – kazala je Ceca.

Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Srbija Danas

Pitanje da li traži nove pesme, takođe joj nije prijalo.

– Ne, sedim kod kuće i čekam da mi padne sa neba! Tražim, pesma nađe pevača prosto, ja u to verujem i nadam se da će neki od autora smisliti nešto za mene i da ću snimiti nešto, pa videćemo. Molim vas, ne mogu više da pričam jedno te isto! – odbrusila je Ceca novinarima i napustila intervju.

Snimak intervjua i njene reakcije pogledajte u videu ispod.