NAPUSTILA Belu kuću u suzama: Drama u “Eliti” – Aneli napravila žestoku scenu, ljubomora je razorila

 NAPUSTILA Belu kuću u suzama: Drama u “Eliti” – Aneli napravila žestoku scenu, ljubomora je razorila

Sinoć se u rijaliti programu “Elita” odvila emisija “Gledanje klipova” u kojoj je na videlo izašlo sve ono što se do sada nije znalo.

Među prvima su na udaru je bila Aneli Ahmić, koja je prokomentarisala da joj je zbog Danke kuvalo u stomaku, nakon čega je ona u jednom trenutku napustila Belu kuću u suzama.

– Aneli zašto ti je prokuvalo u stomaku? – upitala je Ivana.

– Pa to je bilo zbog Danke – rekla je Anel.

– Danka je najlepša u kući – rekao je Mića.

– Ivana bude ti nešto teško napolju i onda sam htela da pobegnem ovde, ona se zakačila za najjačeg – rekla je Danka, koja je u jednom trenutku napustila emisiju i Belu kuću u suzama, a kasnije se i vratila.

– Aneli je tu noć pokazala ozbiljnu ljubomoru rekao sam o čemu se ovde rad. Ona nije rekla ni za jednu devojku da je ružna, rekla je da je za sebe da je lepa. Vas pogađa, znači da imate kompleks, devojka nikoga nije uvredila. Ako ste vi sgurni u sebe ne može vama Danka ništa poremetila, ti se ne boj zbog Danke – rekao je Mića.

– Anita da li sme Matora da se druži sa Dankom – upitala je Ivana.

– Sme – rekla je Anita.

– Ne verujem da ona može da poremeti bilo koga – rekao je Mensur.

– Ja sam par puta prišao Danki, ona se meni požalila da nema s kim da sedne, nekako mi je nesnađena, mislim da ima neku ogromnu traumu čim beži od svađa – rekao je Adam.

– Lepota je u oku posmatrača, Danka meni nije najlepša, ja volim drugačiji tip, ja volim obline ona je mršava nije moj tip. Nisam primetila da je neko ljubomoran sem Aneli, mislim da Teodora nema razloga da bude ljubomorna na Danku. Danka treba za sebe da smatra da je najlepši i najbolji i ima pravo, ali isto tako ja se ne slažem da su žene ljubomorne na nju – rekla je Miljana.

Podsetimo, čim je Danka nedavno ušla u “Elitu” napravila je opštu pometnju, kako zbog svog atraktivnog izgleda, tako i zbog odnosa koje je u Beloj kući odmah poremetila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *