NAPRAVIO SAČEKUŠU ŽENINOM LJUBAVNIKU, PA PRESUDIO SEBI! Detalji neviđenog horora u Kikindi: “Čuo se samo udarac” EVO ŠTA JE UBICA URADIO

 NAPRAVIO SAČEKUŠU ŽENINOM LJUBAVNIKU, PA PRESUDIO SEBI! Detalji neviđenog horora u Kikindi: “Čuo se samo udarac” EVO ŠTA JE UBICA URADIO

Foto: Shutterstock

Kikinđanin (62) jutros rano ujutro, u njegovoj kući, ubio je njegov suparnik iz Ruskog Sela i onda se obesio u potkrovlju iste kuće.

Ubistvo i samoubistvo, nezabeleženi do sada u Kikindi, dogodili su se u prigradskom naselju Železnički novi red, u kući u kojoj je čovek sam živeo. Tela dvojice muškaraca pronađena su nekoliko sati kasnije. Čovek nije došao na jutarnju kafu kod komšija sa kojima se družio, nije odgovarao na telefonske pozive. A onda je komšinica primetila krv na ulaznim vratima i to rekla mužu.

– Družili smo se, zajedno pili kafu. Juče ujutro je trebalo da dođe kod nas. Pošto ga nije bilo muž ga je pozvao telefonom, ali se nije javljao. Slala sam mu i SMS poruke, nije odgovarao. Meni vrag nije dao mira, pa sam došla do kapije i videla krv na vratima. Kada je muž prišao bliže videla se krv. Pozvali smo komšinicu koja radi u policiji, jer mi od straha nismo mogli ni da se setimo broja. Ona je obavestila policiju, brzo su došli. U kući su najpre našli jednog čoveka mrtvog, a u potkrovlju drugog – ispričala je uznemirena komšinica, čija je kuća tačno naspram one u kojoj se zločin dogodio.

Čoveka je ubio njegov suparnik, muž žene sa kojom je bio u vezi. I u noći između ponedeljka i utorka ta žena je bila u kući i on ju je, po pričanju komšija, odvezao na posao, u pekaru u Ruskom Selu, gde je radila.

– Njen muž ga je sačekao ispred kuće, kada se on vratio. Izgleda da ga je najpre udario čekićem i telo uvukao u kuću, a tamo ga dodatno ubo nožem. Možda ima i više uboda. Onda je ubica otišao u potkrovlje i tamo se obesio – kaže drugi komšija.

Ubica koji je i sebi presudio, kako pričaju komšije, u Železnički novi red došao je automobilom, koji je ostavio na sredini ulice. Do kuće je došao peške i tu ga sačekao, a onda ga svirepo ubio. Zločin se dogodio rano ujutro, a komšije su tek posle osam sati primetile da njega nema.

– Rano ujutro, oko pet sati, čuo sam kao neki udarac, kao da je nešto palo. Ali sam pomislio da neko od komšija nešto radi, da neko prolazi – kaže komšija.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici kikindske policije i Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu. Uviđaj je trajao do kasno popodne, kada su tela izneta iz kuće. Tužilaštvo je naredilo obdukciju tela dvojice muškaraca zbog čega će biti poslata u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.