NAPADNUT ČUVENI BEOGRADSKI ADVOKAT NA KALEMEGDANU! Mladići ga brutalno prebili i vikali “Daj pare” (FOTO)

 NAPADNUT ČUVENI BEOGRADSKI ADVOKAT NA KALEMEGDANU! Mladići ga brutalno prebili i vikali “Daj pare” (FOTO)

Foto: Shutterstock

Poznati beogradski advokat i nekadašnji sudija u Palati pravde Miroslav Todorović Šera napadnut je, sinoć oko 19.30 sati na Kalemegdanu. On je zadobio teške povrede glave, kada su ga napala dvojica mladića sa namerom da ga opljačkaju.

Todorović je rekao da mu je posle napada gotovo oduzeta leva ruka, kao i čitava ta strana tela.

Jedva sam preživeo. Šetao sam, kao i svake večeri, svojom redovnom turom, jer sam dijabetičar. U trenutku kada sam se od Kule Nebojše stepenicama penjao prema gornjem gradu odjednom sam osetio snažan udarac otpozadi po glavi. Pao sam i rasekao se. Video sam dvojicu mladića. U tom momentu, drugi mladić me je snažno šutnuo nogom u glavu. Koliko je udarac bio jak, svedoči i šara od patike koja mi je ostala kao ožiljak na glavi – priča Todorović.

On kaže da su napadači sve vreme vikali “Daj pare, daj pare”.

Foto: Youtube/Printscreen/Goli Zivot TV Happy

– Kod sebe sam imao oko 500 evra i dao bi ih im, ali nisam mogao da se pomerim. Bio sam na zemlji. Počeo sam da zapomažem i dozivam “U pomoć”. Video sam da je gore iznad treći mladić sve posmatrao i očigledno je neko naišao, pa su napadači počeli da beže. Nisu uspeli da uzmu novac, a ja sam se jedva posle toga odvukao do kuće – kaže Todorović.

Sedam dana u komi

Ugledni advokat kaže i da je pretrpeo potpuni šok zbog svega što mu se dogodilo. Vraćale su mu se slike iz ranijih napada.

– Potresen sam i potpuno u šoku. Neposredno pred ubistvo novinara Slavka Ćuruvije prvo sam ja napadnut. Sedam dana proveo sam tada u komi. Mislio sam samo “Ne opet” – kazuje Todorović.

Izvor: 24 sedam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *