NAPADAČ NAPUŠTA PARTIZAN! Zna se i novi klub

 NAPADAČ NAPUŠTA PARTIZAN! Zna se i novi klub

Ruski velikan, CSKA iz Moskve proteklog leta doveo je dvojicu fudbalera iz Srbije. “Armejce” su pojačali Milan Gajić i Saša Zdjelar, a uskoro bi mogao da im se pridruži još jedan fudbaler Partizana.

Kako prenosi ruski portal Sport 24, CSKA je zainteresovan za 22-godišnjeg krilnog fudbalera “crno-belih” Nikolu Terzića.

Mladi reprezentativac Srbije je tokom mandata Aleksandra Stanojevića imao pristojnu minutažu, naročito u domaćem šampionatu zbog statusa bonus igrača.

Ove sezone to nije slučaj, pa je Terzić upisao tek 362 minuta na 12 utakmica, pritom postigavši po gol i asistenciju.

– Terzić je pokazao da je jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji i ne čudi me interesovanje tako velikog kluba kao što je CSKA iz Moskve. I meni i igraču se dopada ova opcija.

On je dokazao potencijal u mečevima Partizana i mlade reprezentacije Srbije, interesa iz Rusije je bilo i ranije, ali sačekaćemo kraj prvenstva kako bismo odlučili o njegovoj budućnosti – rekao je Terzićev agent Veselin Mutavdžić.Nikola TerzićFoto: MN Press

Prema Transfermarktu, Terzićeva vrednost procenjena je na 1.500.000 evra, a ugovor mu ističe na kraju kalendarske 2024. godine.

Možda je to prilika da Partizan sasvim dobro popuni svoju kasu na kraju sezone…

Pročitaj još